Δεν θα απέκλειε την συμμετοχή του στη σειρά Lord of the Rings ο Dominic MonaghanΜίλησε για αυτό που θα τον έκανε να επιστρέψει στην Μέση Γη!


Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, ο Dominic Monaghan, ο οποίος υποδύθηκε τον Merry, ένα από τα τέσσερα χόμπιτ της Τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, υποστήριξε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να επανέλθει στο φανταστικό σύμπαν της Μέσης Γης εν όψει και της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής που ετοιμάζει το Amazon.Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή ‘PeopleTV’s Couch Surfing’, ο ηθοποιός δεν φάνηκε καθόλου αρνητικός στην προοπτική να αποτελέσει μέλος της σειράς Lord of the Rings θέτοντας ως προϋπόθεση το τι ιστορία έχει σκοπό να προβάλει ο παραπάνω streaming γίγαντας. Τόνισε λοιπόν, χαρακτηριστικά, το πράγμα που θα τον έκανε να μπει στον εν λόγω φιλόδοξο project:


Στην πραγματικότητα, εξαρτάται ουσιαστικά από το πώς θα το κάνουν. Εάν το κάνουν με τα χόμπιτ σε μεγαλύτερη πια ηλικία να κάθονται και να αναπολούν τα ταξίδια τους, φυσικά και θα το έκανα αυτό! Αγαπώ αυτόν τον κόσμο και νομίζω ότι συστήνοντάς τον και σε νεότερες γενιές, θα τους φέρνει πίσω στην τριλογία του Peter Jackson και στα βιβλία!

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.