Η Maisie Williams αποχαιρετά αιματηρά το Game Of Thrones


Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το GoT μας έμαθε πως κανείς δεν είναι ασφαλής και όλοι είναι επιρρεπής στον θάνατο.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που αποτελεί την πιο ανατρεπτική σειρά μιας και πρώτη φορά παρακολουθούμε να πεθαίνουν ο ένας βασικός χαρακτήρας μετά τον άλλο. ( περίπου 1500+  χαρακτήρες μας άφησαν χρόνους )

Αν και συνηθισμένοι να βλέπουμε ότι αγαπάμε να πεθαίνει , ίσως αυτή τη φορά να μας είναι λίγο δυσάρεστο. Η Maisie Williams aka Arya Stark  πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που προκαλεί σίγουρα αγωνία για το τι έπεται στην 8η σεζόν.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τα παπούτσια της Maisie  καλυμμένα με μπόλικο ''αίμα'' (συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια ) .  Σε αυτή την φωτογραφία πρόσθεσε και μια περιγραφή η οποία θα σίγουρα θα γεννήσει νέες θεωρίες για το μέλλον της Arya. Συγκεκριμένα λέει : " Αντίο Μπέλφαστ , αντίο Άρυα , αντίο Game of Thrones . Τι όμορφα που ήταν. Πάμε για νέες περιπέτειες. #lastwomanstanding .."
Στο hashtag  αναφέρει πως είναι η τελευταία γυναίκα που έμεινε , όμως τι ακριβώς θέλει να πει; Πώς είναι η Άρυα η τελευταία γυναίκα που επιβιώνει ή πώς ήταν η τελευταία που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα ; 
Γιατί να είναι όμως η τελευταία που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και αν είναι έτσι γιατί αποχαιρέτησε τόσο δραματικά το GoT ;
Μίνι εκρήξεις στο μυαλό μας προκάλεσε η Maisie και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε το 2019 για να δούμε τι ισχύει.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.