Η Natalie Dormer (Margaery) γνωρίζει το τέλος του Game of Thrones αλλά εμείς όχι!Η Natalie Dormer (Margaery Tyrell) είναι πολυάσχολη. Κυκλοφορεί μια ταινία της- το In Darkness, στην οποία συμμετέχει και γράφει το σενάριο- και πρωταγωνιστεί στο Picnic at Hanging Rock, μια mini σειρά από το BBC βασισμένο στην κλασσική νουβέλα.


Αλλά ως μια βετεράνος του Game of Thrones, όλοι ενδιαφέρονται να ακούσουν την άποψη της για το τέλος της σειράς, που πλησιάζει. "Λοιπόν, όντως γνωρίζει πως τελειώνει, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση σου, συγγνώμη!" ανέφερε στην The Sun όταν ρωτήθηκε για το τέλος της σειράς. "Έχω πειθαρχήσει στο να κρατάω μυστικά εδώ και 5 χρόνια, που ήμουν μέλος της σειράς."


Μου είπε κάποιος το τέλος και παρόλο που ξέρω πως ολοκληρώνεται, απλά πεθαίνω για να δω πως θα φτάσουν μέχρι εκεί. Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ ως απλή τηλεθεατής, τελείως ανυπόμονη, επειδή δεν έχω ιδεά πως οι παραγωγοί θα φτάσουν μέχρι εκεί. Για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην ήξερα.Περίπου τα ίδια είπε και στο The Hollywood Reporter:


Γνωρίζω από το Α μέχρι το Β. Ξέρω τι είναι το Β, αλλά δεν ξέρω πως φτάνουν εκεί. Αλλά ξέρω το Β.

Μιλώντας στην Independent, η Dormer μίλησε για την ερώτηση που απασχολεί πολλούς, σχετικά με το πόσο σεξ και η βια στην σειρά είναι προσβλητικές. Δεν την πειράζουν, όπως αναφέρει παρακάτω:
Το σεξ και η βια είναι ένα τεράστιο μέρος του ανθρώπινου κινήτρου. Όσο προσθέτει πληροφορίες στην σειρά, για μένα δεν είναι πρόβλημα. Αλλά πιστεύω πως το 'Thrones'  είναι αρκετά καλό με αυτόν τον τρόπο. Η βια είναι πολύ ρεαλιστική. Δεν το έχουν παρακάνει στο στήσιμο της σκηνής. Δεν είναι  γεμάτο glamour. Και το σεξ είναι αρκετά αληθινό και βρώμικο επίσης. Είναι αυτές οι ωμές, φρικιαστικές ποιότητες της ανθρώπινης ζωής. 
Δεν υπάρχει ερώτηση για το αν το Game of Thrones είναι βίαιο, με αρκετές σκηνές σεξ, αλλά οι περισσότερες σκηνές έχουν αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα. Η Dormer κλείνοντας υπερασπίστηκε της σκηνές σεξ στο In Darkness.
Όλοι έχουμε σώματα εντέλει. Σε ένα θρίλερ οι πρωταγωνιστές συνήθως έρχονται κοντά και το σεξ αντιπροσωπεύει την σύνδεση. Αν είσαι αληθινός απέναντι στο είδος, πρέπει να το δείξεις.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.