Νέα για το Prequel του Game of Thrones !


Όπως ήταν αναμενόμενο τα γυρίσματα για το Game of Thrones τελείωσαν οριστικά όμως η HBO θα ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι μιας και στα σκαριά υπάρχει το prequel της σειράς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Belfast Telegraph το prequel θα ξεκινήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Συγκεκριμένα πληροφορούμαστε ότι τα γυρίσματα του prequel θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στο Μπέλφαστ , μια πληροφορία που είναι επιβεβαιωμένη. Το προσωπικό στα στούντιο του Paint Hall στην συνοικία Titanic , έχει ενημερωθεί ότι το επόμενο μεγάλο έργο τους θα είναι μια σειρά που θα τοποθετείται 1.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του GoT , στην Εποχή των Ηρώων.Η επιλογή να γίνουν τα γυρίσματα στο Μπέλφαστ φαίνεται απολύτως λογική μιας και αποτέλεσε την βάση των γυρισμάτων για το GoT ενώ παράλληλα και το συνεργείο έχει συνηθίσει να δουλεύει σε τέτοιου είδους γυρίσματα.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως η HBO έχει δώσει εντολή γυρισμάτων μόνο για το πιλοτικό γύρισμα του prequel. Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως για να ξεκινήσουν κανονικά γυρίσματα ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη σειρά.

Άρα αυτό που περιμένουμε είναι ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε πειραματικά γυρίσματα του prequel ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να μάθουμε πριν τον Οκτώβριο το νέο καστ της σειράς. Όσον αφορά το ποιος θα είναι ο τίτλος του , ο George R.R Martin μας πληροφορεί ότι θα ήθελε να είναι "The Long Night"

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.