Η πρεμιέρα της 8ης σεζόν Game of Thrones θα αργήσει περισσότερο από το αναμενόμενο!


Τι κι αν φήμες την τοποθετούσαν στο πρώτο μισό του 2019…

Τώρα έρχεται ο υπεύθυνος οπτικών εφέ Joe Bauer ο οποίος σχολίασε τα βραβεία Emmy με την ελπίδα το GoT να συμμετάσχει στους υποψήφιους το 2020. Αυτό σημαίνει πως η πλειοψηφία των επεισοδίων θα προβληθεί μετά την 31η Μαΐου.

Τα βραβεία κάνουν φυσικά εξαιρέσεις αν μια σειρά με έξι ή περισσότερα επεισόδια έχει προβολές στο τρέχον έτος και ένα ή περισσότερα επεισόδια, συμπεριλαμβανομένου και του φινάλε, μετά την 31/5. Σύμφωνα με την δήλωση του Joe Bauer μπορούμε να υποθέσουμε πως η πλειοψηφία των επεισοδίων δεν θα προβληθούν πριν το τέλος Μαΐου. Ο ίδιος και η ομάδα του θα δουλεύουν μέχρι το Μάιο οπότε η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την καλύτερη το τέλος του μήνα και ακόμη πιο πιθανό να περιμένουμε Ιούνιο ίσως και Ιούλιο, όπως έγινε και στην 7η σεζόν.


Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο Bauer είπε πως η σεζόν αξίζει την αναμονή και θα είναι ενδιαφέρουσα. «Νομίζω πως ολόκληρη η σειρά στόχευε σε αυτό. Προφανώς δεν μπορώ να πω τι είναι». Πιστεύει πως θα έχουμε «διχασμούς» γιατί οι φαν έχουν ταυτιστεί, συμπαθήσει και μισήσει πολλούς χαρακτήρες, οπότε κι ο καθένας έχει το δικό τους όραμα για το τέλος βασιζόμενοι σε συναισθήματα και προτιμήσεις. Ο ίδιος λέει πως βλέποντας το αντικειμενικά ο τρόπος που θα τελειώσει η σειρά είναι αυτός που έπρεπε.


 Εγώ να πω υπομονή!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.