Ποιος ο ρόλος της Iron Bank στην 8η season του GoT χωρίς τον Tycho Nestoris;

Σχετική εικόνα

Όπως φαίνεται, ο πόλεμος μεταξύ ζωντανών και νεκρών(και ζωντανών εναντίων άλλων ζωντανών) θα διεξαχθεί χωρίς τη χορηγία της Iron Bank ή -τουλάχιστον- χωρίς τον Τycho Nestoris στα ηνία του μεγαλύτερου οικονομικού ομίλου στο σύμπαν του GoT. Aντίθετα με παλαιότερες δηλώσεις του, ο ηθοποιός Mark Gatiss, που υποδύεται το συγκεκριμένο ρόλο, επιβεβαίωσε ότι δε θα επιστρέψει στην τελευταία season!


Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βρετανός ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τις πιθανότητες επιβίωσής του, στην 8η season:Δεν συμπεριλαμβάνομαι, οπότε πιστεύω ότι επιβίωσα.  -υποθέτει-.
 Αν και ίσως αναφέρθηκε απροσχεδίαστα ότι φαγώθηκα off-screen από ένα δράκο ή κάτι τέτοιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Tycho Nestoris


Ανατρέχοντας στο 2017, μετά τα γυρίσματα της 7ης season,ο Gatiss ανέφερε ότι του μένουν ακόμα 2 επεισόδια, ή αυτό τουλάχιστον νόμιζαν εκείνη τη περίοδο οι παραγωγοί. Αν αυτό ίσχυε, τότε προφανώς τα σχέδια από τότε έχουν αλλάξει.Παρόλο που οι δημιουργοί της σειράς συχνά υπόσχονται ότι ένας χαρακτήρας θα επιστρέψει καααααάποτε στη σειρά (#Bring_Gendry_back), αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας λιγότερο σημαντικός χαρακτήρας "εξαφανίζεται" από τη σειρά, όταν γράφεται το σενάριο της επόμενης season και συνειδητοποιούν ότι ,τελικά, δεν υπάρχει (τηλεοπτικός) χώρος/χρόνος για αυτούς.(πχ ο Robert Arryn).

Σχετική εικόνα


Αν και δεν περιμέναμε,πλέον,ο Gatiss να παίξει ως κύριος αντιπρόσωπος της Iron Bank οf Βraavos, φαντάζει αναπόφευκτο να μην γίνει μια αναφορά έστω, δεδομένου των συμβάντων μεταξύ Euron και Cercei στη τελευταία season.Η τράπεζα, πιθανώς θα έχει μια παρουσία εκτός οθόνης, όπως συχνά συνέβαινε, παρά τη περιοδική εμφάνιση του τραπεζικού της, Tycho Nestoris.
Όπως είπε και ο Τywin Lannister για την Iron Bank (2:02 και έπειτα):


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.