Θεωρία: Ο Jon Snow ίσως έχει δίδυμο/η αδερφό/ή

Οι φίλοι του Game of Thrones γνωρίζουν πως ο Jon Snow είναι ο γνήσιος διάδοχος του θρόνου, και παρόλο που άλλοι χαρακτήρες δεν το ξέρουν αυτό, πως έχει το ισχυρότερο δικαίωμα στον θρόνο-ίσως υπάρχει κάτι που ακόμα και οι φανς δεν ξέρουν. Σκεφτείτε την πιθανότητα να έχει ο Snow έναν αδερφό ή μια αδερφή.


Την προηγούμενη σεζόν αποκαλύφθηκε πως ο Jon Snow ήταν στην πραγματικότητα παιδί της Lyanna Stark και του Rhaegar Targaryen.

Αυτή η τρομερή αποκάλυψη υπονοεί πως ο Jon έχει μεγαλύτερο δικαίωμα στον θρόνο απ'ότι η Daenerys, που στην πραγματικότητα είναι η θεία του.

Ο Bran είναι ο μόνος που "είδε" την γέννηση του Jon, άρα είναι ο μόνος που ελέγχει το πότε και το αν θα μάθει τους πραγματικούς του γονείς.


Ένας χρήστης του Reddit πιστεύει πως ο Jon ίσως δεν ήταν το μόνο παιδί που γεννήθηκε εκείνη την μέρα.

"Τι κι'αν ο Jon είναι δίδυμος;"

"Πριν ο Ned Stark παέι στον πύργο όπου η Lyanna γεννούσε, ίσως το δίδυμο είχε γεννηθεί πρώτα και κληρονόμησε τα γονίδια των Targaryen."  

Στην περίπτωση που όντως συνέβη, το πρώτο παιδί θα είχε ξανθά μαλλιά, όπως η Dany, και ο αδερφός της.

Αυτό θα είχε δημιουργήσει μια περίπλοκη κατάσταση αν ο Ned Stark είχε πάρει τα παιδιά από εκείνη ώστε να τα προστατέψει από την οργή του Robert Baratheon.

Ο χρήστης συνέχισε λέγοντας: "Η Lyanna ήξερε πως ο Ned δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει το παιδί ως δικό του και έτσι το έστειλε μακριά. Αλλά ο Jon είχε μαύρα μαλλιά και μάτια, άρα ο Ned θα μπορούσε να το αναθρέψει ως παιδί του.


Ο πιθανός συγγενής του Jon θα έδινε μεγαλύτερο νόημα και σημασία στο όνομα του βιβλίου: The Song of Ice and Fire 

Ο φαν ολοκλήρωσε αναφέροντας: "Αν αυτό συνέβαινε ο Jon θα μπορούσε να παραμείνει ως Βασιλιάς στον Βορρά και ο δίδυμος του- ως πρωτότοκος- θα μπορούσε να κάτσει στον Θρόνο.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.