Η Lyanna Mormont θα επιστρέψει στην 8η σεζόν !


Αναμφισβήτητα το καστ του GoT από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο είναι επιλεγμένο πολύ προσεκτικά. Ίσως οι δυο πιο badass χαρακτήρες που ξεχώρισαν για είναι η Diana Rigg ( Olenna Tyrell) και η μικρή Bella Ramsey ( Lyanna Mormont ). Για την Diana η συμμετοχή της στη σειρά έληξε στην 7η σεζόν με μια απίστευτη σκηνή αποκάλυψης, όχι όμως και για την Bella Ramsey.


Η ιστοσελίδα Watchers on the Wall πληροφορήθηκε την επιστροφή της Lyanna Mormont για την 8η σεζόν καθώς πραγματοποίησε γυρίσματα στο Μπέλφαστ. Δεν υπάρχει οπτικό υλικό όπως φωτογραφίες της ίδιας ή συμπρωταγωνιστών όμως η είδηση είναι επιβεβαιωμένη.


Και ποιος δεν θέλει άλλωστε να δει πως θα ενεργήσει η μικρή badass αρχόντισσα μπροστά στον επικείμενο μεγάλο κίνδυνο. Άλλωστε μας έχει προϊδεάσει πως δεν είναι από αυτές που θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Την έχουμε δει να υψώνει το ανάστημά της απέναντι σε όλους τους άρχοντες του Βορρά και να τους γειώνει άνετα και ευχόμαστε να έκανε σκόνη τόσο εύκολα και τον Night King. Ποιος ξέρει ίσως και αυτός να μην τα καταφέρει μαζί της.  

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.