Tα επεισόδια της 8ης season δεν θα είναι δίωραΟ διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ, Casey Bloys,σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Entertainment Weekly μίλησε για τα σχέδια του καναλιού σχετικά με το Game of Thrones, το prequel του, το Westworld και την τηλεοπτική σειρά του J.J Abrams Demimonde. Αν και κράτησε τα χαρτιά του κλειστά, μάθαμε κάποιες νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα:


Εntertainment Weekly:

Όσον αφορά την τελευταία season του Game of Thrones γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ. Αντιλαμβάνομαι πώς τα επεισόδιά της διαρκούν περίπου 50-90 λεπτά- δε πρόκειται δηλαδή για επεισόδια διάρκειας 2 ωρών.


Casey Bloys:

Δίωρα? Όχι δε πρόκειται να διαρκούν τόσο. Όχι απ'όσο έχω γνωρίζω, δηλαδή.


Πότε θα δούμε το trailer για την 8η season?

 Aυτή είναι μια καλή ερώτηση, αλλά δε γνωρίζω.


Φέτος?

 Έτσι φαντάζομαι , αλλά δε γνωρίζω.


Ποια ήταν η αντίδρασή σας, όταν διαβάσατε προσωπικά το σενάριο για τη τελευταία season?Τι σας ενθουσίασε στον φινάλε της σειράς?

 Θεωρώ πως είναι απίθανο.Νομίζω ότι οι fans θα το λατρέψουν. Πιστεύω πώς είναι ένας ταιριαστός τρόπος για το κλείσιμο μίας από τις καλύτερες σειρές στην τηλεοπτική ιστορία και οι θεατές θα χαρούν πολύ. Πρόκειται (το φινάλε) να εγείρει πολλές συζητήσεις.


Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει προβολή της τελευταίας season σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπως συνέβη παλαιότερα με την ΙΜΑΧ?

 Αυτό το συζητήσαμε στο παρελθόν. Κατέληξε σε συζήτηση marketing. Το προαίσθημά μου είναι πως, ό,τι κάνουμε με το Game of Thrones, πρώτα θα το δουν οι συνδρομητές μας.


Η σειρά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σχετικά με τη πλοκή, αφού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό-μέχρι τώρα τουλάχιστον.Aπό πλευράς τηλεοπτικού δικτύου, τι κάνατε διαφορετικά έτσι ώστε να διατηρηθεί η μυστικότητα?

 Τα μέτρα ασφαλείας αυξήθηκαν και βελτιώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. λόγω των διάφορων χακαρισμάτων και διαρροών.Είμαστε σ' ένα αρκετά αυξημένο επίπεδο ασφάλειας. Προφανώς,κατά τη διάρκεια της παραγωγής είναι πιθανότερο να διαρρεύσουν διάφορα πράγματα. Αλλά όσον αφορά εμάς, στο ΗΒΟ, τα μέτρα ασφαλείας είναι ήδη αρκετά.

Σχετική εικόνα

Για το πιλότο του prequel (σ.σ.pilot episode)ο συγγραφέας George R.R.Martin έχει προτείνει τον τίτλο The Long Night. Έχετε έστω ένα προσωρινό τίτλο?
 Όχι,υπάρχουν ακόμα πολλές προτάσεις.είμαστε φανερά ενθουσιασμένοι με το σενάριο και την υπόθεση.


Άκουσα ότι το σενάριο για prequel του Max Borenstein κέντρισε επίσης το ενδιαφέρον σας.Yπάρχει περίπτωση να δοθεί το πράσινο φως και σε δεύτερο prequel GoT φέτος ή τα υπόλοιπα θα μπουν σε αναμονή, μέχρι να δείτε πώς θα εξελιχθεί το πρώτο?

  Όχι. Η διαδικασία δημιουργίας του ήταν πολύ θετική. Κάποια άτομα ήταν απασχολημένα, κάποια πράγματα δεν κατέληξαν κάπου....Πρέπει να πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι με το πιλότο,ελπίζουμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 και δεν αναμένω καμία κίνηση ή κάποιο άλλο preqeuel,μέχρι να δούμε πώς θα πάει το πρώτο.

Επιλέξατε ως σενάριο για το prequel αυτό της Jane Goldman, της μοναδικής γυναίκας μεταξύ 5 υποψηφίων. Ποια είναι η οπτική της για το Westeros συγκριτικά με την εκπομπή που όλοι γνωρίζουμε?
 Η ιστορική περίοδος του prequel, 8.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του GoT,απέχει αρκετά, οπότε μοιάζει με τελείως διαφορετική ιστορία, με διαφορετικό σύμπαν, γιατί όντως είναι- τα βασίλεια σ' αυτό το σημείο δεν υπάρχουν. Οπότε μοιάζει ξεχωριστό.Δε προσπαθούμε να κάνουμε ένα Game of Thrones Part II. Κανείς δε πρόκειται να αντιγράψει ό,τι έκαναν οι παραγωγοί του GoT 
David Benioff και Dan Weiss. Το φτιάξαμε έτσι ώστε, να συμβαίνουν αρκετά πράγματα, τα οποία σχετίζονται με το Game of Thrones,αλλά με διαφορετικούς χαρακτήρες και σε διαφορετική ιστορική περίοδο.


Νωρίτερα διαψεύσατε τις φήμες σχετικά με την έναρξη γυρισμάτων του prequel τον ερχόμενο Οκτώβριο.Σχεδιάζετε, όμως, να κάνετε γυρίσματα στο Belfast, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και το συνεργείο εκεί πέρα?

 Είναι αρκετά πιθανό να καταλήξουμε εκεί, το Belfast είναι αρκετά ψηλά στη λίστα και θα ήταν λογικό.Αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο.


Αποτέλεσμα εικόνας για westworld


Ας μιλήσουμε για το Westworld.Nα περιμένουμε τη 3η season το 2019 ή το 2020?

  
Δεν γνωρίζω.


Τη δεδομένη στιγμή, είναι πιθανό το 2019?

 Όλα είναι πιθανά. Οι δημιουργοί Jonathan Nolan και Lisa Joy πήγαν διακοπές, αλλά το ωραίο με εκείνους είναι ότι είναι παντρεμένοι, οπότε όταν πάνε διακοπές, ξέρω ότι μιλάνε για τη σειρά. Πήραν κάποιο χρόνο για να συζητήσουν τη δημιουργική πορεία της σειράς,αλλά δεν επέστρεψαν με ένα καθοριστικό πλάνο.Οπότε σ'αυτό το σημείο, όλα είναι πιθανά.


Τι σας ενθουσιάζει σχετικά με την υπόθεση στη sci-fi δραματική σειρά του J.J Abrams Demimonde?
Eίναι επική. Είναι μια οικογενειακή ιστορία. Το ελκυστικό σ'αυτήν είναι ότι, ενώ διαδραματίζεται σ' ένα εκτενές πλαίσιο, ουσιαστικά πρόκειται για το τι κάνεις για την οικογένειά σου.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.