Η πραγματική αρχηγός του Winterfell στην 8η season του Game of Thrones είναι η Sansa Stark
Στα 7 χρόνια Game of Thrones έχουμε  δει-μεταξύ άλλων-την άνοδο και τη πτώση του Winterfell και μαζί της οικογένειας Stark. Ένα από τα μέλη της οικογένειας που βίωσε πολλές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια είναι η Sansa, την οποία είδαμε στην 7η season να ανεβαίνει πάλι στη κορυφή και να επιστρέφει τελικά σπίτι της.Τώρα, που η 8η season  αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, υπάρχει ενδιαφέρον για την εξέλιξη/κατάληξη του χαρακτήρα της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός Sophie Turner,που υποδύεται το συγκεκριμένο ρόλο, μίλησε για την άνοδο της Sansa.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Tελικά, έχει το σθένος της οικογένειάς της.
Χρησιμοποίησε τον Littlefinger για όλα όσα είχε. Όπως είπε, "Σ' ευχαριστώ για τα μαθήματά σου." Αυτός δεν είχε τίποτα άλλο να της δώσει.Οπότε τώρα νιώθει ενθαρρυμένη. Έχει μια οικογένεια πίσω της. Έχει τον Littlefinger,τη Cersei,τη Margaery. Τις διδαχές και τη σοφία όλων αυτών μαζί της.
Και συνέχισε:

Είναι η πραγματική, αληθινή αρχηγός του Winterfell τώρα. Εκεί όπου για πρώτη φόρα τη βλέπουμε ως μια υπερπροστατευτική, δυναμική Λαίδη επί κεφαλής. Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε έτσι και είναι καταπληκτικό που τη βλέπουμε έτσι, σαν να καθορίζει η ίδια τη μοίρα της.
Αποτέλεσμα εικόνας για sansa stark season 7

Eπίσης συζήτησε πώς η σειρά εξέλιξε όλα αυτά τα χρόνια την ηρωίδα της, αλλά και την ίδια:

Ήμουν τόσο πολύ τυχερή, γιατί νόμιζα ότι θα είναι ο μεγαλύτερος ρόλος που θα είχα ποτέ.Το γεγονός ότι είχα τη δυνατότητα να βιώνω και να ελέγχω τα συναισθήματα της σε όλες τις κακουχίες που υπέστη, να μεγαλώνει και να εξελίσσεται-κυριολεκτικά από season σε season, βλέποντας όλες αυτές τις αλλαγές σε εκείνη.
Συνεχίζοντας:

Κάθε σεζόν με ώθησε και με πίεσε πάρα πολύ.Χωρίς το Game of Thrones,δε νομίζω να ήμουν η ίδια ηθοποιός που είμαι σήμερα.Δε λέω ότι τώρα είμαι ιδιαίτερα καλή, αλλά σίγουρα θα ήμουν χειρότερη!
Αποτέλεσμα εικόνας για sansa stark season 7

Μιλώντας για το τι να περιμένουμε από τη Sansa στην 8η season είπε:

Είναι μια τελείως διαφορετική Sansa συγκριτικά μ' αυτήν που υποδυόμουν μέχρι τώρα- Σχεδόν δεν την αναγνωρίζω. Για μένα σε κάθε season, βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Σ΄ αυτό το σημείο είναι μια ψυχρή,χειριστική, ευγενική,έξυπνη νέα γυναίκα, δηλαδή τελείως αντίθετη με αυτή που ήταν στην αρχή της σειράς.
Oπότε, υπομονή μέχρι το 2019 για να μάθουμε  και το μέλλον της Sansa.
Λέτε να κυβερνήσει τελικά αυτή το Winterfell?

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.