Μεγάλο σπόιλερ για την 8η σεζόν Game of Thrones!

Χαμούλης σημειώνεται τις τελευταίες ώρες, καθώς ο χρήστης Frikidoctor έσκασε με μεγάλο και λυπηρό σπόιλερ για την 8η σεζόν. Εμείς σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!


Τα νέα αφορούν τον πολυαγαπημένο Τύριον και δυστυχώς …. το θάνατο του. Και σα να μην έφτανε η λυπηρή δήλωση... όλα δείχνουν ότι βγαίνει και προδότης. Η πηγή αναφέρει ότι σε γυρίσματα στην Σεβίλλη, που αντιστοιχούν στο Ντράγκονπιτ, ο Τύριον δικάζεται για την προδοσία!

Πως και ποιόν όμως πρόδωσε και φυσικά το γιατί θα το μάθουμε στη σειρά, μέσα από μια μεγάλη σκηνή με πέντε βασικούς χαρακτήρες. Νταινέρυς, Τζον, Άρυα, Σάνσα και Τύριον. Η σκηνή χρειάστηκε πέντε ημέρες για να γυριστεί και κρατά το κλειδί για τη μεγάλη πλοκή της σεζόν! Η «πλειοψηφία» των Σταρκ στην σκηνή μας οδηγεί σε θεωρίες για προδοσία του οίκου. Ίσως τελικά να έγινε συμφωνία με τη Σέρσεϊ, όπως άφησαν να πλανάται στην προηγούμενη σεζόν, και αφορά την προδοσία κάποιου μέλους της οικογένειας ή του ίδιου του οίκου.

Μετά τη δίκη ο Τύριον θα πεθάνει με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο και θα αποτελέσει το μεγάλο σοκ της σεζόν και ίσως το πικρό τμήμα του γλυκόπικρου τέλους που έχει υποσχεθεί για το τελείωμα του GoT.

Ο χρήστης Frikidoctor είχε ποστάρει την παρακάτω φωτογραφία λέγοντας πως ένα απο τα σενάρια πάνω της θα αποτελέσει και το τέλος του GoT.

 
Παράξενο βέβαια το γεγονός πως η Εμίλια δεν βρισκόταν στη Σεβίλλη για γυρίσματα αλλά και ο Κιτ ο οποίος βρισκόταν εκεί δεν είχε σκηνές. Ποιος δικάζει και γιατί τον Τύριον; Το βλέμμα του στο καράβι τελικά δεν ήταν η ζήλια όπως δήλωσε και ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του και ήταν μίσος;
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.