Νέες λεπτομέρειες για το μεγάλο σπόιλερ της 8ης σεζόν Game of Thrones!


Αγαπημένα αρχοντόπουλα! Με νέο βίντεο γεμάτο λεπτομέρειες ξαναχτυπά ο χρήστης Frikidoctor, μετά την τελευταία του αποκάλυψη του για το μεγάλο σπόιλερ της 8η σεζόν.

Σε χθεσινό του βίντεο λοιπόν και έπειτα από αρκετές ερωτήσεις / σχόλια του κοινού ζητώντας του λεπτομέρειες, ανακοίνωσε μερικά πραγματάκια ακόμη για τα γυρίσματα στη Σεβίλλη.


Θυμίζουμε πως το σπόιλερ αφορούσε τη δίκη και καταδίκη του Τύριον (διάβασε το άρθρο εδώ) για προδοσία. Η σκηνή γυρίστηκε από την ομάδα Wolf (το GoT φέτος είχε δύο ομάδες γυρισμάτων Wolf και Dragon) στη Σεβίλλη. Η ασφάλεια ήταν ιδιαίτερα αυστηρή και φαίνεται πως το HBO προσπάθησε να αποπροσανατολίσει χρησιμοποιώντας ηθοποιούς στην περιοχή που δεν γύρισαν σκηνές. Πχ. εθεάθη ο ηθοποιός Τζέικομπ Άντερσον (Greyworm) μαζί με Άσπιλους στρατιώτες κι ενώ φάνταζε για πιθανή σκηνή μάχης ουσιαστικά δεν γυρίστηκε ποτέ. Επίσης στην Σεβίλλη βρέθηκαν οι Γκέντρυ, Τζέιμη, Σέρσεϊ, Τζάκεν, Γιάρα, Άρχοντας Ρόις οι οποίοι όμως δεν γύρισαν καμία σκηνή. Τέλος το HBO χρησιμοποίησε ακόμη και τον double του Κιτ (Τζον).

Στη σκηνή της δίκης δεν χρησιμοποιήθηκαν δράκοι, ειδικά εφέ ή πράσινη οθόνη. Το μόνο που επιβεβαιώνει ο Frikidoctor αφορά χιόνι και μάλιστα λιωμένο, άρα μιλάμε πως ο χειμώνας έχει τελειώσει.

Πρόεδρος της δίκης θα είναι ο Ντάβος. Θα παραβρίσκονται οι Σάνσα, Άρυα, Μπραν, Σαμ Τάρλυ, Μπριεν και Ρόμπιν Άρρυν (θυμάστε το τρελό που θήλαζε τη μάνα του Λάισα, αδερφή Κατ, στα 10 του; Μπίνγκο!). Επίσης θα έχουμε δύο νέους χαρακτήρες. Ένας άντρας με χρυσή πανοπλία (Golden Company) κι ακόμη ένας που παραμένει μυστήριο.

Στη δίκη ο Μπραν θα επαναλάβει την αναδρομή στο παρελθόν (βλέπε σκηνή θανάτου Μικροδάχτυλου) και θα πάμε στην 1η σεζόν όπου ο Τύριον ενώ ήταν αιχμάλωτος της Κατ Σταρκ πηγαίνοντας στην Κοιλάδα των Άρρυν, της λέει «Δεν στοιχηματίζω ποτέ ενάντια στην οικογένεια μου». Ένα ακόμη στοιχείο που ξέρουμε για τη δίκη αφορά τη φράση του Τύριον «Το αξίζουν» μιλώντας γεμάτος αποστροφή και μίσος για το λαό του Κινγκς Λάντινγκ. Ο θάνατος του πάντως δεν γυρίστηκε στο εκεί σκηνικό αλλά σε κλειστό χώρο οπότε δεν ξέρουμε τι θα συμβεί ακριβώς.

Για το τέλος ο χρήστης μας άφησε με μια φήμη που έμαθε, πως ενώ δικάζεται ο Τύριον ξαναχτίζεται το Γουίντερφελ.

Παρακαλώ μην σχολιάζεται στο θέμα στο facebook. Ελεύθερα εδώ.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.