Προβλέπεται Ερωτικό Τρίγωνο στην 8η season του Game of Thrones ;


H σκηνή στο καράβι μεταξύ Jon και Daenerys στο τελευταίο επεισόδιο της 7ης season του Game of Thrones ήταν πραγματικά καθοριστικής σημασίας για τη πλοκή της σειράς.

Όχι μόνο πραγματοποιήθηκε η ένωση της "Φωτιάς" και του "Πάγου", αλλά γνωστοποιήθηκαν η πραγματική καταγωγή και το πραγματικό όνομα του Jon Snow. Όμως, ακόμα δεν έχει εξηγηθεί το ανήσυχο βλέμμα του Tyrion Lannister στη συγκεκριμένη σκηνή.


Διάφορες ερμηνείες μπορούν να δοθούν, όπως o φόβος του, μη τυχόν, αυτή η αγάπη έχει σοβαρές συνέπειες στον ίδιο-ένα μοτίβο σύνηθες για τον νάνο ήρωα έως τώρα-ή μήπως αυτό το βλέμμα μαρτυρά μια επερχόμενη προδοσία για τη Daenerys Targaryen. Πρόσφατα, σε συνέντευξή του ο ίδιος ο ηθοποιός Peter Dinklage, που υποδύεται τον Tyrion στη σειρά, μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.


Ο Dinklage κοροϊδευτικά σχολίασε αυτό το βλέμμα σαν μια παρατήρηση του στυλ "Κάντε λίγο ησυχία εκεί πέρα, προσπαθώ να κοιμηθώ!". Στη συνέχεια ανέπτυξε μια λεπτομερή σκέψη σχετικά με το τι σημαίνει για τον ίδιο, ως ηθοποιό, η συγκεκριμένη αντίδραση του χαρακτήρα του στη συγκεκριμένη ερωτική σκηνή. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Εεε, είναι κάπως περίπλοκο....Αρκετός χρόνος με το Tyrion είναι επαγγελματικός και προσωπικός. Προφανώς, έχει αισθήματα για τη Daenerys. Είναι ερωτευμένος μαζί της- ή έτσι νομίζει έστω. Είναι εκπληκτική. Είναι προβληματισμένος γιατί μέχρι τώρα οι έρωτες δεν του βγήκαν σε καλό. Κρύβεται μια ζήλια ανάμεσα. Αγαπάει και τον Jon Snow επίσης, Είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στη σειρά με τους οποίους έχει τα περισσότερα κοινά κατά κάποιον τρόπο- είναι οι περιθωριοποιημένοι της κάθε οικογένειας, που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τη πεπατημένη του οίκου τους, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Αναρωτιέται (σ.σ ο Tyrion) κατά πόσο είναι σωστή κίνηση (η ερωτική σχέση Jon-Dany), γιατί το πάθος και η πολιτική δεν συνδυάζονται καλά. Γνωρίζει ότι είναι πολύ επικίνδυνο να είναι αυτοί οι δύο μαζί."


Aν η συγκεκριμένη σκέψη του τελικά ισχύει,θα έχει πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξη της σειράς για το ερωτευμένο ζεύγος της Φωτιάς και του Πάγου. Αλλά τι θα συμβεί όταν οι Bran Stark και Samwell Tarly αποκαλύψουν τελικά την αλήθεια για τη καταγωγή του στον ίδιο το Jon? Όπως φαίνεται μέχρι τώρα μπορεί τα δρακομωρά της Dany να καίνε ανθρώπους και περιουσίες, αλλά η ίδια καίει καρδιές.

Η συνέχεια στην τελευταία season......


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.