Ο George R.R. Martin αποκαλύπτει το "προσωρινό όνομα" του prequel του Game of Thrones!

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 17: George R. R. Martin attends the 70th Emmy Awards at Microsoft Theater on September 17, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Αν υπάρχει κάτι που ξέρουμε γι'αυτό λιγότερα πράγματα απ'όσα ξέρουμε για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, είναι η ανερχόμενη prequel σειρά του Game of Thrones.


Γνωρίζουμε πως θα διαδραματίζεται την Εποχή των Ηρώων, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, όταν τα Εφτά Βασίλεια ήταν πραγματικά Εφτά Βασίλεια και το καθένα διοικούνταν από μαχόμενες οικογένειες.

Παρόλ'αυτά ίσως γνωρίζουμε τον τίτλο της σειράς. Καθώς μιλούσε στους δημοσιογράφους στην διάρκεια των Emmys, ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire αποκάλυψε τον "προσωρινό τίτλο" της σειράς. Δείτε παρακάτω:


Αναπτύσσουμε 5 prequel σειρές. Δεν επιτρέπεται να πω πολλά πράγματα σχετικά με αυτές ή η HBO θα μου βγάλει όλα τα νύχια, αλλά μία από τις σειρές- με τον προσωρινό τίτλο The Long Night. Η Jane Goldman είναι η παραγωγός... Δουλεύουν πάνω του αυτήν την στιγμή. Δεν ξέρω πότε θα αρχίσουν ακριβώς τα γυρίσματα, αλλά υπάρχει εξέλιξη. Και παράλληλα έχουμε άλλα 4 σημαντικά επίπεδα ανάπτυξης.
Το The Long Night φημολογούταν εδώ και καιρό πως θα ήταν το όνομα της σειράς, παρόλο που ο Martin είχε προηγουμένως αναφέρει πως αναμένει από την HBO να προσπαθήσει να βάλει τις λέξεις "game of thrones" εκεί. Η Μακρά Νύχτα είναι το όνομα που δόθηκε στον πρώτο πόλεμο μεταξύ των White Walkers και τον ανθρώπων του Westeros. Αν η νέα σειρά πρόκειται να ασχοληθεί με αυτή την ιστορία, δεν υπάρχει λόγος να την συνδέσει με το brand του Game of Thrones.

Είναι επίσης ενδιαφέρον πως ο Martin τονίζει πως η HBO αναπτύσσει 5 prequels. Γνωρίζουμε πως το τηλεοπτικό δίκτυο ξεκίνησε με 5, αλλά πιθανότατα αρκέστηκε σε 1 ή 2 αφότου συμφώνησε να κάνει πιλότο για το The Long Night. Ο σεναριογράφος του Game of Thrones Bryan Cogman, ο άνθρωπος πίσω από τα επεισόδια "Kissed by Fire" και "The Laws of Gods and Men," αρχικά θα ανέπτυσσε ένα από τα prequels, αλλά πρόσφατα συμφώνησε με την Amazon για να αχοληθεί με νέο περιεχόμενο. Δεν μπορεί να τα κάνει και τα 2, έτσι; Τον αντικατέστησε η HBO, υπάρχει άλλη ιδέα για prequel που δεν γνωρίζουμε, δεν γνωρίζει ο Martin όλα τα δεδομένα ή τι ισχύει τέλος πάντων;

Οι φήμες λένε πως ο πιλότος του Long Night πιθανότατα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα γύρω στον Φεβρουάριο του νέου έτους. Μέχρι τότε, πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε στο άγνωστο
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.