Ποιες είναι οι προθέσεις του Night King?


Το Game of Thrones είναι μία σειρά που εμβαθύνει στην ανθρώπινη φύση των ηρώων της, εστιάζοντας όχι μόνο στις αρετές τους αλλά και στα ελαττώματά τους, όπως τη μισαλλοδοξία και τον εγωισμό. Οι πολυάριθμες συγκρούσεις μεταξύ οίκων, ενίοτε και συγγενών, καθ' ολη τη διάρκεια της σειράς, αποτελούν μια απόδειξη για τη φύση του ανθρώπινου χαρακτήρα.Εν μέσω όλων αυτών βρίσκεται και ο Night King, που δημιουργεί τον δικό του στρατό (Army of the Dead), προσπαθώντας να μετατρέψει σε νεκρανεστημένους στρατιώτες όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, ενώ οι προθέσεις τους ακόμα δεν έχουν φανερωθεί.

Σχετική εικόνα


Προφανώς, κάποιος με τόσα μεγάλα σχέδια δεν θα αποσκοπεί κάπου? Ένας φαν του GoT μάλλον βρήκε την απάντηση!

Η παρακάτω θεωρία προέρχεται από το Redditor twerkmileyyy θεωρώντας αρχικά ότι ο Night King είναι ο Bran Stark.Ο Redditor υποστηρίζει ότι ο Νight King κατευθύνεται στο God’s Eye, το οποίο είναι μια τεράστια λίμνη στην οποία βρίσκεται το Νησί των Προσώπων (Ιsle of Faces). Σε αυτό το μέρος οι πρώτοι άνθρωποι του Westeros σύναψαν ειρήνη με τα Παιδιά του Δάσους (Children of the Forest).

Ολόκληρη η θεωρία αναφέρει:

Πιστεύω ότι ο Night King κατευθύνεται άμεσα στο God's Eye.Ίσως προσπαθούσε για αιώνες να πάει εκεί,αλλά οι Άνθρωποι του στερούσαν την πρόσβαση. Επομένως,εξολοθρεύει όλα τα εμπόδια στη πορεία του. Το Νησί των Προσώπων (Isle of Faces) βρίσκεται στο κέντρο του God's Eye και είναι το σημείο όπου οι 'Άνθρωποι με τα Παιδιά του Δάσους συνθηκολόγησαν. Η πλούσια ιστορία των Παιδιών του Δάσους βρίσκεται εκεί. H Leaf ήταν επίσης παρούσα και στη συνθηκολόγηση και όταν ο Bran πλησίασε τη σπηλιά. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχουν αιώνια ζωή?

Έτσι και αλλιώς τα Παιδιά του Δάσους και ο Night King ζούνε για πάρα πολλά χρόνια.Υπάρχει κάτι μαγικό στα οράματα του Night King.Πιστεύω ότι αυτός έχει οράματα γιατί μπορεί να δει το Bran Stark μέσα σ' αυτά. Στην ουσία νομίζω ότι ο απώτερος σκοπός του είναι να φτάσει στο Isle of Faces και να χρησιμοποιήσει τις μαγικές δυνάμεις του, δίνοντας ζωή στο στρατό του. Το Eastwatch by the Sea είναι το πιο κοντινό μέρους από το Τείχος (the Wall) για το God's Eye.

Το κάστρο Harrenhall βρίσκεται στη βορειότερη ακτή του God's Eye. Oι σεναριογράφοι κατά καιρούς έχουν δώσει κάποια στοιχεία για το God's Eye και το Riverlands έχει αναφερθεί λεπτομερώς. Επίσης νομίζω ότι εκεί εμφανίζεται στη σειρά ο Howland Reed (σ.σ πατέρας των Jojen και Meera Reed). Ήταν ο μοναδικός ήρωας που εθεάθη στο Νησί των Προσώπων, κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Harrenhall.

Σχετική εικόνα

Ίσως αυτή η θεωρία έχει κάποιο νόημα. Γεωγραφικά, το Eastwatch είναι το κοντινότερο σημείο για το God's Eye και δε θα αποτελούσε έκπληξη, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη θεωρία, αν η τελική μάχη λάβει χώρα εκεί. Θα μπορούσε άραγε ο Bran να φέρει εις πέρας κάτι τέτοιο?
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.