Μήνυση που αφορά τον Nikolaj Coster-Waldau αποκαλύπτει σπόιλερ για την 8η σεζόν του Game of Thrones


Μια πληροφορία που διέρρευσε στον τύπο τις τελευταίες μέρες ίσως δίνει στοιχεία για την τύχη του Jaime Lannister στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Μεγάλο Spoiler Alert!

Τα νέα στοιχεία προέρχονται από μια μήνυση ανάμεσα στον Nikolaj Coster-Waldau και τον προηγούμενο ατζέντη του. Η συμφωνία της μήνυσης ίσως να μας επιβεβαιώσει ένα μεγάλο σπόιλερ που σας είχαμε μεταφέρει εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter:

Ένας διαμεσολαβητής της υπόθεσης βρήκε ότι η συμφωνία μεταξύ του Nikolaj Coster-Waldau, του Jill Littman και της εταιρείας Impression Entertainment είναι αληθινή. Ο ηθοποιός αγωνίζεται για να πληρώσει τα 2 εκατομμύρια που παραγγέλθηκαν.
Ο Nikolaj Coster-Waldau πληρώνεται πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο στο Game of Thrones.

Και εδώ έρχεται το μεγάλο spoiler:
Ο Nikolaj Coster-Waldau έχει υπογράψει μόνο για 4 επεισόδια για την 8η σεζόν.

Η συμφωνία λοιπόν επιβεβαιώνει ότι ο Nikolaj θα εμφανιστεί μόνο σε 4 επεισόδια. Να θυμίσουμε όμως ότι οι βασικοί ηθοποιοί (Kit, Emilia, Lena, Peter, Nikolaj) που έκλεισαν συμφωνία για ένα εκατομμύριο το επεισόδιο την τελευταία σεζόν στην συμφωνία τους έβαλαν ως όρο ότι θα πάρουν χρήματα για όλα τα επεισόδια ακόμα και αν ο χαρακτήρας τους δεν συμμετέχει σε όλα (ξέρουμε καλά ότι με τον Martin ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μέχρι πότε θα ζήσει ο χαρακτήρας σου) , άρα ο Waldau θα πάρει αμοιβή και για τα 6  επεισόδια ακόμα και αν συμμετέχει μόνο στα 4. Δεν μπορούμε βέβαια να ξέρουμε αν αυτά τα επεισόδια είναι από το 1ο μέχρι το 4ο άρα είναι πιθανό να τον δούμε ακόμα και στο τελευταίο. Όμως η τελευταία σεζόν έχει πολύ λίγα επεισόδια για να μείνει έξω από κάποιο και να επανέλθει στο επόμενο ένας από τους πιο βασικούς χαρακτήρες όπως ο Jaime. Επίσης θυμηθείτε την πληροφορία που σας είχαμε μεταφέρει αρκετό καιρό πριν ότι σύμφωνα με κάποιες διαρροές στο 4ο επεισόδιο ο Jaime Lannister πολεμώντας ηρωικά, τελικά πεθαίνει στα χέρια της Brienne. Μετά και από τις πληροφορίες για την συμμετοχή του Nikolaj μόνο σε 4 επεισόδια, ένα τέτοιο σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αποχαιρετίσετε τον kingslayer σε μια από τις πιο δυνατές σκηνές της σεζόν.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.