Στην 8η season θα επιστρέψει ένας σημαντικός ''χαρακτήρας''.
O Joe Bauer υπεύθυνος για τα οπτικά εφέ (VFX) της σειράς αποκάλυψε ένα σημαντικό update για τη πολυαναμενόμενη τελευταία season. Δεν είναι spoiler, αλλά μια ανακούφιση για όσους θεατές αναρωτιούνταν πού εξαφανίστηκε στην 7η season το αγαπημένο κατοικίδιο του GoT σύμπαντος- ο ανταρόλυκος του Jon Snow, o Ghost.


H ομάδα των οπτικών εφέ στην προηγούμενη season έκανε μια μεγάλη έκπληξη στους fans επαναφέροντας τον ανταρόλυκο(direwolf) της Arya Stark,τη Nymeria, με τη καινούρια της οικογένεια-αγέλη. Πολλοί από εμάς είχαν αναρωτηθεί για την εξαφάνιση και το μέλλον της, καθώς είχε να φανεί 5 season. Τελικά εμφανίστηκε σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο reunion με την Arya το οποίο έκλεισε με την σημαντική ατάκα από την Arya“That’s not you!”Kαι ο Ghost όμως ήταν να εμφανιστεί στη τελευταία season, όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας της σειράς Bryan Cogman, αναφέροντας ότι υπήρχε μια σκηνή που περιελάμβανε το Ghost, αλλά περικόπηκε για λόγους CGI budget. Συγκεκριμένα :


Σε μια στιγμή στη σκηνή όπου ο Jon βγαίνει από τη κρύπτη, ο Ghost τον ακολουθεί, ο Jon τον χαϊδεύει λέγοντάς του: Nα προσέχεις τη Sansa, να τη φυλάς όσο λείπω. Αλλά νομίζω αυτοί οι ανταρόλυκοι είναι ακριβοί, οπότε και η σκηνή κόπηκε στο τελικό μοντάζ. Ο Ghost πάντως συνεχίζει να τριγυρνάει στο Winterfell.


Κάτι τέτοιο δε προκειται να συμβεί στην 8η season, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Joe Bauer, καθώς ο ανταρόλυκος θα έχει τη τηλεοπτική προβολή που του αναλογεί, υπόσχοντας ότι θα τον ξαναδούμε.
Ο Bauer επίσης αποκάλυψε ότι είναι δύσκολα για τη παραγωγή η δημιουργία και εμφάνιση των ανταρόλυκων λόγω διαφορετικού μεγέθους από τους πραγματικούς λύκους. Αυτό φάνηκε και στη σκηνή με τη Nymeria στην 7η season , καθώς ήταν μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα μέλη της αγέλης της. Συγκεκριμένα είπε:


Η δυσκολία με τους ανταρόλυκους υπάρχει επειδή δεν θέλουμε να τους απεικονίσουμε λάθος. Οπότε χρησιμοποιούμε πραγματικούς λύκους, αλλάζοντας τη κλίμακα εμφάνισής τους. Νομίζω αυτό έχει να κάνει με τη παρουσία των ανταρόλυκων στη σειρά, η οποία δεν είναι τόσο σημαντική όπως στα βιβλία.


Πράγματι, οι αναγνώστες θα διαπιστώσουν τη ζωτική σημασία των ανταρόλυκων στα βιβλία , καθώς μοιράζονται ένα μαγικό δεσμό με τους ιδιοκτήτες τους, ιδιαίτερα ο Bran Stark με τον Summer. Παραδόξως και oι Arya Stark και Jon Snow έχουν αντίστοιχη σύνδεση (warg) με τους ανταρόλυκούς τους στα βιβλία, αλλά οι δημιουργοί της σειράς επέλεξαν να μην δείξουν αυτή τη λεπτομέρεια τηλεοπτικά.


Ο Βauer δε σχολίασε τίποτα για την εμφάνιση της Nymeria, επισήμανε όμως ότι ο Ghost θα έχει μια σημαντική θέση στη τελευταία season.


Eλπίζουμε σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση του Ghost, ιδιαίτερα στη Μεγάλη Τελική Μάχη,όπως έκανε στο 9ο επεισόδιο της 4ης season (Watchers on the Wall) και φυσικά να έχει ένα μέλλον καλύτερο από τα αδέρφια του!


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.