Το Game of Thrones αποκτά το δικό του White Walker ουίσκι!


Το καλοκαίρι φεύγει, οι Walkers έρχονται…


Η νέα συνεργασία του HBO με την εταιρία Diageo φέρνει ένα παγερό σκοτσέζικο ουίσκι καθώς και μια συλλογή οκτώ single malt ουίσκι με τα ονόματα των οίκων του GoT. Η περιορισμένη έκδοση Johnnie Walker Blended Scotch Whisky με το όνομα White Walker by Johnnie Walker και τα υπόλοιπα οκτώ θα κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο.
 Το White Walker, ένα μείγμα από δύο single malt ουίσκι από τα αποστακτήρια Cardhu και Clynelish στη βόρεια Σκωτία, προορίζεται για κρύο σερβίρισμα. Όταν τοποθετηθεί σε καταψύκτη, το λευκό και μπλε θερμοχρωμικό μελάνι των 750 ml μπουκαλιών θα λάμψει, αποκαλύπτοντας την φωσφορίζουσα ακτινοβολία που εκπέμπεται από τα μάτια των white walkers του GoT.


Η Βόρεια Σκωτία αντιμετωπίζει "έντονους και μακρούς χειμώνες, οι οποίοι στη συνέχεια επηρεάζουν το υγρό που εισέρχεται στο White Walker", δήλωσε ο Dan Sanborn SV στη Diageo. Η εταιρία προχώρησε σε προσεκτικές λεπτομέρειες για να αποδώσουν το αίσθημα που προκαλεί το υγρό και τα ουίσκι που μπήκαν στο μπουκάλι.

Κάθε ένα από τα οκτώ Game of Thrones single malt ουίσκι παράχθηκε σε διαφορετικό αποστακτήριο της Diageo στη Σκωτία. Τα επτά είναι εμπνευσμένα από τους οίκους του Γουέστερος και το όγδοο από την Νυχτερινή Φρουρά.

Το ουίσκι Targaryen περιέχει στοιχεία από γαρύφαλλο και κόκκινο μήλο και δημιουργήθηκε στο αποστακτήριο Cardhu. Οι δύο γυναίκες (Helen Cumming και Elizabeth) ιδιοκτήτριες κατέχουν εξέχουσα θέση στην ιστορία της αποστακτικής της βορειοανατολικής Σκωτίας και η Diageo ήθελε να φέρει το πνεύμα της Ντάνυ στο ουίσκι.

Lannister εννέα ετών παλαίωσης single malt ουίσκι του αποστακτηρίου Lagavulin

Το Stark Winter Frost ουίσκι του αποστακτηρίου Dalwhinnie, ενός από τα υψηλότερα τοποθετημένα αποστακτήρια στη Σκωτία. Το κρύο και απομακρυσμένο αποστακτήριο ταιριάζει απόλυτα στο βορινό Γουίντερφελ δημιουργώντας το κατάλληλο ποτό για τους Σταρκ.

Τα ουίσκι Targaryen του Cardhu και Baratheon του Royal Lochnagar πωλούνται ήδη σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Την λίστα συμπληρώνουν τα Tully – Singleton of Glendullan Select

Greyjoy – Talisker Select Reserve

Tyrell – Clynelish Reserve

και Night’s Watch – Oban Bay Reserve


Για όσους προτιμούν μπύρα υπάρχουν οι GoT εκδόσεις του Brewery Ommegang καθώς και αρκετά κρασιά.


Φέτος το χειμώνα θα παραμείνουμε ζεστοί και στο πνεύμα του Τύριον επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία των ουίσκι Game of Thrones.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.