Ο Michiel Huisman μιλάει για το ενδεχόμενο επιστροφής του και το τέλος του Game of Thrones!


Πολλοί από εμάς πιστέψαμε πως δεν θα ξαναδούμε τον Daario Naharis μετά το τέλος της 6ης σεζόν. Τότε, μερικοί υποθέσαμε πως θα επιστρέψει με την Golden Company την 8η σεζόν.


Ο ηθοποιός Michiel Huisman μίλησε πρόσφατα για το Game of Thrones και έδωσε μερικά στοιχεία για το αν θα πρέπει να περιμένουμε τον Daario την νέα σεζόν.

Σε συνέντευξη του, ο Huisman ανέφερε, "Ανυπομονώ να δω το φινάλε! Δεν ξέρω τι να πω. Δεν πρέπει να κάνω spoil και γι'αυτό δεν θα σας πω τίποτα."

Αυτός ο δισταγμός θα μπορούσε να σημαίνει πως το ''The Winds of Winter" δεν ήταν το τέλος της ενασχόλησης τους Daario με την σειρά. Βέβαια, η HBO έχει 'κλείσει τα στόματα' των ηθοποιών, προς αποφυγή spoilers. Έτσι, ο Huisman δεν μας έδωσε νέες πληροφορίες για την 8η σεζόν. Μίλησε όμως για την εμπειρία του στην σειρά.

Έμαθα πολλά. Μου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έρχονταν τόσο γρήγορα. Όπως συμβαίνει με το The Haunting of Hill House του Netflix.

Γνωρίζουμε πως η Golden Company θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην 8η σεζόν, δεδομένου ότι η Cersei την προσέλαβε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ο αρχηγός τους έχει γίνει ήδη cast. Άρα ο Daario θα εγκαταλείψει την Meeren και θα εισχωρήσει στον στρατό για την βασίλισσα; Ή θα μείνει πίσω όπως τον διέταξαν;
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.