Οσκαρικό όνομα επιβεβαιώνετε πως θα παίξει στην prequel σειρά του Game Of ThronesΚαι ποιος θα είναι ο ρόλος της στη νέα σειρά του HBO

Φαίνεται πως βρέθηκε το πρώτο όνομα που θα απαρτίζει το cast της πολυαναμενόμενης prequel σειράς του Game of Thrones. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, το HBO έκλεισε την δις υποψήφια για Όσκαρ, Naomi Watts ως την πρωταγωνίστρια του ατιτλοφόρητου σόου, το οποίο ετοιμάζει η Jane Goldman μαζί με τον George R.R. Martin. Το όνομα της χαρακτήρα που θα υποδύεται δεν αποκαλύφθηκε, ωστόσο η περιγραφή της λέει πως θα παίζει "μια χαρισματική γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό".

Τον περασμένο Ιούνιο το HBO έδωσε το πράσινο φως στην πρώτη σειρά διάδοχο του Game of Thrones, το οποίο αναμένεται να ρίξει αυλαία μέσα στο 2019 και φυσικά το καλωδιακό δίκτυο έχει φροντίσει έτσι ώστε το franchise να συνεχίσει να του φέρνει χρήματα στα ταμεία, καθώς στα σκαριά έχει αρκετές "σειρές διαδόχους".

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες και φήμες θέλουν τη σειρά να τιτλοφορείται ως "The Long Night" αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Το σίγουρο είναι ότι θα εκτυλίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν το "A Song of Ice and Fire" στην εποχή των ηρώων και την πτώση της. 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.