Μάθαμε την διάρκεια των επεισοδίων και άλλα 11 πράγματα για την 8η season του Game of Thrones


Αυτή είναι μια πολύ ωραία βδομάδα για τους fans του Game of Thrones. Όχι μόνο, μάθαμε επιτέλους πότε  θα κυκλοφορήσει η 8η season, αλλά και ο David Nutter, o σκηνοθέτης 3 από τα 6 συνολικά επεισόδια του τελευταίου κύκλου, έκανε μια AMA (Ask me Anything) εμφάνιση στο Reddit.


Oρίστε τη μάθαμε:

1. Όλα τα επεισόδια θα διαρκούν παραπάνω από 60 λεπτά.Μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε ότι τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των 50 λεπτών, αλλά ο Nutter είπε: " τα επεισόδια της 8ης sεason θα διαρκούν παραπάνω από 60 λεπτά.Σίγουρα έχουν παράπανω διάρκεια απ'οτι οι προηγούμενες seasons."

2.Η πρεμιέρα της 8ης season θα προκαλέσει ενθουσιασμό.Ένα από τα επεισόδια που σκηνοθετεί ο Nutter είναι το πρώτο- που περιλαμβάνει και την άφιξη της Daeneyrs και του Jon στο Winterfell-για το οποίο δήλωσε:

"Ποτέ μέχρι τώρα στο GoT δεν είχα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο, αλλά πιστεύω είναι σημαντικό η πρεμιέρα να προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό. Ξεκινάς από την αρχή, επιστρέφεις το καθένα στη θέση του, και πρέπει να συνεχίσεις με το επόμενο βήμα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάσεις τους θεατές."

3. Όλη η season θα είναι "ικανοποιητική".Ο Nutter χαρακτήρισε τη τελευταία season με 3 λέξεις :"Θεαματική,Συγκλονιστική,Ικανοποιητική", προσθέτοντας:"Είμαι απολύτως ικανοποιημένος με το τέλος της 8ης season. Νομίζω ότι ο David και ο Dan (σ.σ οι δημιουργοί της σειράς) έκαναν τρομερή δουλειά και έλαβαν υπ'οψιν τους τι θέλει το κοινό όπως επίσης και την εξέλιξη της πλοκής. Εγγυώμαι ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και σοκαριστικές στιγμές,αλλά σίγουρα θα συμβούν συναρπαστικά πράγματα."

4.και "special"-αν και είναι ύποπτο αν αυτό είναι καλό ή κακό.Όταν ρωτήθηκε ο Nutter αν η τελευταία season θα έχει συμβάντα παρόμοια με το Red Wedding (εκείνος είχε σκηνοθετήσει αυτό το επεισόδιο), απάντησε: "Προετοιμαστείτε γιατί αυτή η season θα είναι "special"".

5. Ύστερα από  το φινάλε της 7ης season, το οποίο καθιέρωσε τις σκηνές με πολλούς ήρωες μαζί, πολλές σκηνές της 8ης season θα κινηθούν σε ανάλογο στυλ."Ήταν ευκαιρία για πολλούς χαρακτήρες να συνεργαστούν μαζί, για πρώτη φορά. 'Η τουλάχιστον πέρασε πολύς καιρός από τη τελευταία τους συνεργασία."

6. Eπίσης θα υπάρξουν αρκετές "προσωπικές" σκηνές.
"H μεγαλύτερη πρόκληση στη σκηνοθεσία της 8ης season είναι η σημασία να γίνουν όλα σωστά." ,είπε ο Nutter. "Δεν υπήρξε δεύτερη ευκαιρία στο να βάλουμε όλα τα γεγονότα σε μια σωστή ακολουθία και αρκετές σκηνές περιλαμβάνουν πολλούς ηθοποιούς μαζί, όπως επίσης και κάποιες υπέροχες ατομικές σκηνές. Οπότε, κυρίως έχει να κάνει με το να πάρω τους χαρακτήρες στο σημείο Α μετά στο σημείο Β, μετά στο σημείο Γ κ.ο.κ σε διάφορα επεισόδια, όπως και έκανα, και να σιγουρευτώ ότι εξισορροπούνται σωστά μεταξύ τους....Νομίζω βγήκε πολύ καλό το αποτέλεσμα."

7. Κάποιοι χαρακτήρες σίγουρα θα πεθάνουν (κλασικό GoT) ενώ θα εμφανιστούν και νέοι χαρακτήρες.Όταν ο Nutter ρωτήθηκε, ποιον νεκρό χαρακτήρα θα ήθελε να φέρει πίσω, απάντησε:" Ο μπάσταρδος γιος του Roose Bolton, o Ramsey, είχε πολύ πλάκα. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Και πάντα θα σου αρέσει ένα μικρό κομμάτι του Littlefinger, πάντα είχε πλάκα να ασχολείσαι με αυτόν.Αλλά πέθαναν, αλίμονο και κάποιοι χαρακτήρες θα τους ακολουθήσουν, ενώ θα παρουσιαστούν στους θεατές και καινούριοι, οπότε θα δούμε τι θα γίνει."

8. Η 8η season δεν θα αφορά μόνο τους White Walkers."Ο στρατός των White Walkers δεν θα είναι το μόνο θέμα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι χαρακτήρες της 8ης season. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και ο ένας τον άλλον."είπε ο Nutter.

9. Θα δούμε τουλάχιστον έναν ανταρόλυκο."Πρέπει να αναφέρω ότι θα δούμε έναν ανταρόλυκο στη τελευταία season. Aυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω." δήλωσε ο Nutter. O υπεύθυνος των οπτικών εφέ Jo Bauer, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ο Ghost θα εμφανιστεί, οπότε τώρα έχουμε άλλη μία επιβεβαιώση! Μακάρι ο Ghost να έχει καλύτερη τύχη από τα αδέρφια του...

10. Η 8η season χρειάστηκε 2 χρόνια προετοιμασίας, αντί του συνηθισμένου ενός, λόγω των οπτικών εφέ.Στο γιατί υπάρχει μεγάλη αναμονή μεταξύ 7ης και 8ης season, ο N;utter απάντησε:" Τα οπτικά εφέ!Απαιτούν πολύ χρόνο δημιουργίας και το GoT είναι το τελευταίο μέρους που θα βρεις ημιτελή δουλειά, οπότε πρέπει να σιγουρέψουμε ότι ταιριάζουν όσο το περισσότερο στο καρέ και φαίνονται όσο το δυνατόν σωστά και ρεαλιστικά. Μικρό το αντίτιμο, αν σκεφτείς τη εξαιρετική ποιότητα της σειράς."

11. O Nutter ακούει το soundtrack του Game of Thrones και βλέπει παλαιότερα επεισόδια της σειράς, προκειμένου να βρει έμπνευση για τα δικά του επεισόδια."Πραγματικά πιστεύω ότι έχουν κάνει μια τρομερή δουλειά μέχρι τώρα όσον αφορά τη δημιουργία αυτού του σύμπαντος και όσα εμπεριέχονται σ΄ αυτό, και εγώ θέλω να ταιριάξω αυτά που κάνω με όσα έχουν κάνει οι άλλοι μέχρι τώρα."

12. Η 8η season ίσως περιλαμβάνει/ίσως και όχι ταξίδια στο χρόνο/flashbacks.Ξάστερος σαν καλοκαιρινός ουρανός (#not),όταν ερωτήθηκε από ένα  χρήστη του Reddit, αν η 8η season θα έχει flashbacks και ταξίδια στο χρόνο (Hello, Bran Stark), o Nutter απάντησε:" Είμαι ο πρώτος που θα σου πει ότι στα επεισόδιά μου, δε θα υπάρχουν ταξίδια στο χρόνο. Αυτό είναι το μόνο στοιχείο που θα σου δώσω."

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα 3 επεισόδια, δε θα έχουν........


Απρίλιε του 2019 σε περιμένουμε!Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.