Η πρώτη φωτογραφία της 8ης σεζόν του Game of Thrones είναι γεγονός!


Η Daenerys Targaryen και ο Jon Snow επιστρέφουν για την 8η σεζόν του Game of Thrones και είναι έτοιμοι να μας απογειώσουν.


Το ζευγάρι έγινε εξώφυλλο στο τεύχος του EW, το οποίο θα περιλαμβάνει τις πρώτες πληροφορίες για τα έξι επεισόδια της σειράς στη Βόρεια Ιρλανδία.

"Πρόκειται για όλους αυτούς τους διαφορετικούς χαρακτήρες που συναντιούνται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό", λέει ο συν-εκτελεστικός παραγωγός Bryan Cogman. "Είναι μια εξαιρετικά συναισθηματική τελική σεζόν και νομίζω ότι τιμά πολύ αυτό που ο συγγραφέας George R.R. Martin ανέθεσε να κάνει."

Στο εξώφυλλο, η Emilia Clarke και ο Kit Harington αγκαλιάζονται με φόντο το χιόνι, στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της τελευταίας σεζόν. Οι ηθοποιοί έκαναν γυρίσματα 10 μηνών ώστε να προσέξουν την κάθε λεπτομέρεια και να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, για μόλις έξι επεισόδια.


"Οι σκηνές που θα ήταν έτοιμες μέσα σε μια ημέρα πριν από πέντε χρόνια τώρα κάνουν ένα πενθήμερο", λέει ο Harington. "Θέλουν να το κάνουν σωστά, θέλουν να προσέξουν τα πάντα με κάθε τρόπο έτσι ώστε να έχουν επιλογές."

"Οι έλεγχοι και οι λήψεις που γίνονται με την Camera χρειάζονται περισσότερο χρόνο, τα κοστούμια είναι λίγο καλύτερα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι λίγο πιο έντονα, κάθε επιλογή, κάθε συζήτηση, κάθε στάση, απαιτεί περισσότερη προσπάθεια", λέει η Emilia Clarke.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.