Ο Μάρτιν λέει πως σειρά έχει το «Οι Άνεμοι του Χειμώνα»


Την 20η του μήνα ξεκινά η διάθεση του νέου βιβλίου από τον Μάρτιν Fire and Blood. Είναι όμως το βιβλίο που περιμένει η πλειοψηφία των αναγνωστών του συγγραφέα;

Σίγουρα και όχι. Όσο κι αν ιντριγκάρει η γραφή και οι ιστορίες του, οι λάτρεις της σειράς βιβλίων Ένα Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου περιμένουν υπομονετικά από το 2011 για το έκτο κατά σειρά. Μεταξύ ελαχίστων συνεντεύξεων ο Μάρτιν δίνει ελπίδα για τον επόμενο τόμο αλλά ούτε κουβέντα για ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στη συνέντευξη του στο The Guardian δήλωσε πως επόμενο βιβλίο στον προγραμματισμό του είναι το Οι Άνεμοι του Χειμώνα και μετά από αυτό θα αποφασίσει τι θα ακολουθήσει. Αν πρόκειται για τον δεύτερο τόμο του Fire and Blood (ω ναι είναι δίτομο), τις περιπέτειες των Νταγκ και Εγκ ή το τελευταίο της σειράς, A Dream of Spring είναι κάτι πολύ μακρινό.

Και μοιάζει όντως πολύ μακρινό μιας και ο συγγραφέας εκτός από τα βιβλία που αφορούν τον κόσμο του Game of Thrones ασχολείται με την ανθολογία επιστημονικής φαντασίας Wild Cards, είναι εκτελεστικός παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά του Who Fears Death στο ΗΒΟ καθώς και σε άλλες εκπομπές που δεν κάνει ακόμη αναφορά.

Μην ξεχνάμε φυσικά το πρίκουελ του GoT που θα μας μεταφέρει στην Εποχή των Ηρώων. Δύο από τις πέντε αρχικές ιδέες σεναρίων έχουν βάση το νέο βιβλίο που κυκλοφορεί τέλος του μήνα Fire and Blood.

Περιμένουμε λοιπόν κι εμείς μαζί με τα εκατομμύρια φαν των βιβλίων για την επόμενη κυκλοφορία. Προς το παρόν ξεχνάμε τον πόνο μας με το αχνιστό βιβλίο που προ-παραγγείλαμε και ετοιμάζουμε review.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.