Ο Josh Whitehouse πήρε βασικό ρόλο για το prequel του Game of Thrones!Πριν λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε πως η Naomi Watts (δείτε εδώ) θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο prequel του Game of Thrones, και τώρα υπάρχει μία νέα εξέλιξη!


Ο Βρετανός ηθοποιός Josh Whitehouse θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Watts στο spin-off της Jane Goldman, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα του τον Φεβρουάριο. Ίσως γνωρίζετε τον Whitehouse από το Poldark. Επίσης θα συμμετάσχει στο The Happy Worker, μια ταινία με σκηνοθέτη τον Duwayne Dunham και παραγωγό τον David Lynch.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής ποιον ρόλο έχει αναλάβει. Δεδομένου πως το spin-off διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από το Game of Thrones, στην διάρκεια της Long Night, μπορούμε εύκολα να πούμε πως δεν θα υπάρχουν γνωστοί χαρακτήρες. Ακόμη δεν έχουμε καν περιγραφές χαρακτήρων. Η Watts βέβαια θα υποδυθεί "μια χαρισματική γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό". Εσείς τι είδους χαρακτήρα πιστεύετε πως θα υποδυθεί ο Josh Whitehouse;

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.