Ο Kit Harrington αποχαιρετά το Game of Thrones αλλάζοντας look.

Αποτέλεσμα εικόνας για jon snow resurrection

O Kit Harrington ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τελευταίας season τον περασμένο Ιούλιο, μαζί με το υπόλοιπο καστ, όμως διατήρησε το χαρακτηριστικό look του Jon Snow σε περίπτωση που χρειαζόντουσαν καινούριες λήψεις.


Ήδη είχε επισημάνει την ανάγκη του να "απαλλαγεί" από τον Jon Snow, υιοθετώντας ένα καινούριο look στα μαλλιά και στα γένια του. Τελικά, άλλαξε τα αρχικά του σχέδια και αφού αποχαιρέτησε πρώτα τη γενειάδα του, σειρά είχαν οι χαρακτηριστικές μαύρες μπούκλες του χαρακτήρα του.

Σχετική εικόνα

Σε αντίθεση με άλλους χαρακτήρες της σειράς, που άλλαξαν κόμμωση στα πλαίσια της πλοκής (π.χ Sansa και Cersei) το look του Kit παραμένει ίδιο και (σχεδόν) απαράλλαχτο. Έκανε όμως τη μεγάλη αλλαγή στην πραγματική ζωή. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία του ανέβηκε σε ένα fan account του Jon Snow στο Twitter, με το όνομα Jonerys Targaryens, η οποία προβλέπεται να ραγίσει τις καρδιές των απανταχού fans του.

Προτού σας παρουσιάσουμε τη φωτογραφία με το καινούριο look, παραθέτουμε, μερικές φωτογραφίες με το χαρακτηριστικό Jon Snow look, το οποίο αποχαιρετάμε πλέον.

Σχετική εικόνα

   Season 1Σχετική εικόνα


Season 2


Αποτέλεσμα εικόνας για jon snow season 3

  Season 3


Σχετική εικόνα
  Season 4


Σχετική εικόνα
  Season 5


Σχετική εικόνα

Season 6
Αποτέλεσμα εικόνας για jon snow season 7


Season 7
Kit Harington totally bids Game of Thrones a goodbye by trimming his hair

  Στιγμιότυπο από το αναμενόμενο reunion με τη Sansa στην 8η seasonKαι τώρα brace yourselves για το νέο look:To καινούριο look του Kit είναι λοιπόν αισθητά κοντότερα μαλλιά και μουστάκι-όσο περιέργο και αν μας φαίνεται τώρα, θα χρειαστούμε κάποιο χρόνο προσαρμογής στα νέα στιλιστικά του δεδομένα.

Πώς σας φαίνεται το καινούριο του look?
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.