Τα 5 σημεία-κλειδιά του νέου teaser-trailer της 8ης season του Game Of Thrones !


Tο ΗΒΟ αρχίζει να μας προετοιμάζει σιγά σιγά για το τέλος του GoT. Πριν ακόμα από το teaser trailer , που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη, μας παρείχε ένα στιγμιότυπο μιας ακόμη επανένωσης του Jon και της Sansa καθώς και μία φωτογραφία του Jon με την Daenerys στο περιοδικό Entertainment Weekly.


Πριν αναλύσουμε τα 5 σημεία - κλειδιά ρίξτε μια ματιά στο trailer εσείς οι λίγοι που δεν το είδατε ακόμη :


#1 : Το τραπέζι - χάρτης στο Dragonstone

Το trailer ξεκινά με πλάνο του χάρτη τον οποίο είχαμε δει για πρώτη φορά στην 7η σεζόν , όπου η Daenerys μαζί με τους συμμάχους της όριζαν τις επόμενες κινήσεις για την κατάκτηση του θρόνου. Το Dragonstone είναι το επίμαχο σημείο στο trailer καθώς εκεί βλέπουμε τα οικόσημα των Stark , Lannister & Targaryen να έρχονται αντιμέτωπα με τους επικείμενους κινδύνους.


#2 : Ο δράκος , ο λύκος και το λιοντάρι


Καθώς ο πάγος καλύπτει τα οικόσημα των Stark και Targaryen πίσω από τον δράκο παρατηρούμε ένα ακόμη "πιόνι" , αυτό των Άσπιλλων που όμως δεν είναι εύκολα ορατό. Επιπλέον μια από τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μας όταν βλέπουμε να καλύπτονται από πάγο ο λύκος και ο δράκος είναι ότι αντιπροσωπεύουν όχι μόνο τους οίκους αλλά τον Viserion και τον Summer (τον ανταρόλυκο του Bran για όσους τον ξέχασαν) . O Viserion ανήκει ήδη στον Night King και μπορούμε να υποθέσουμε πως και ο Summer που πέθανε πέρα από το Τείχος είναι πλέον στην στρατιά του.

#3 : Η τελική μάχη


Το King's Landing είναι το επικρατέστερο σημείο για να λάβει χώρα η τελική μάχη και θα βιώσει την απόλυτη καταστροφή. Είτε ο Night King είτε οι ενωμένες πλέον δυνάμεις του Jon και της Daenerys θα βάλουν ένα τέλος στην τυραννία της Cersei. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο με συγγραφέα τον G.RR Martin.

#4 : Το τείχος από Δρακόγυαλο


Πόσες μα πόσες φορές μας έχουν υπενθυμίσει ότι το δρακόγυαλο είναι πολυτιμότερο και από τον χρυσό! Αποτελεί το μοναδικό τους όπλο για να κερδίσουν την μάχη εναντίον των White Walkers. Στο trailer βλέπουμε πως όταν ο πάγος και η φωτιά συναντώνται δημιουργούν ένα τείχος από δρακόγυαλο. Ποια όμως η σημασία του ; Μήπως αυτό θα κρατήσει μακριά τους White Walkers ;#5 : Οι Οίκοι


Το HBO φαίνεται να χρησιμοποιεί την ίδια στρατηγική που είχε χρησιμοποιήσει για την 6η σεζόν όπου υπήρξαν teaser με τα οικόσημα των Stark , Targaryen και Lannister.Tι εννοώ όμως με αυτό ; Ήδη για την 8η σεζόν έχουμε το πρώτο teaser trailer που λέγεται Dragonstone  και το πιο πιθανό είναι να έχουμε άλλα δυο trailer με τις ονομασίες Winterfell και King's Landing! Το HBO φαίνεται να δίνει έμφαση πλέον σε τοποθεσίες που αντιπροσωπεύουν τους οίκους και όχι σε αυτούς καθ'εαυτό.

Υπομονή Αρχοντόπουλα ! Λίγο έμεινε !
Winter is already here !
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.