Στοιχεία που υποδεικνύουν πώς η Arya & ο Gendry θα καταλήξουν μαζί

Σχετική εικόνα


Το τηλεοπτικό & κινηματογραφικό σύμπαν του Game of Thrones είναι γεμάτο από νύξεις και προβλέψεις, που αφήνουν τους fans να αναρωτιούνται και να μαντεύουν τι θα γίνει στο τέλος.

Μια από αυτές τις θεωρίες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ορισμένα στοιχεία μέχρι τώρα, που αποδεικνύουν ότι η Arya Stark και ο Gendry θα γίνουν ζευγάρι.Μέχρι να βγει η τελευταία season και να ολοκληρωθεί η λογοτεχνική σειρά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες:
Στοιχεία στη τηλεοπτική σειρά:

"I have a son, you have a daughter."Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, στη σκηνή που ο Robert Baratheon επισκέπτεται το τάφο της Lyanna Stark μαζί με τον αδερφό της και φίλο του Ned Stark, εκτός από τη πρόταση του να τον διορίσει Χέρι του Βασιλιά, του προτείνει να ενώσουν τους οίκους τους, παντρεύοντας τα παιδιά τους.

Στη πραγματικότητα ο βασιλιάς Robert δεν είχε βιολογικούς γιους και όλα του τα νόθα παιδιά εκτός από τον Gendry (και τον Edric Storm στα βιβλία) έχουν πεθάνει. Οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον μοναδικό ζωντανό διάδοχο του οίκου Baratheon να παντρεύεται την Arya στη τελευταία σεζόν.

“I can be your family”Μπορούμε να πιστεύουμε ότι, αυτή η δίλεπτη σκηνή να μας αποζημιώσει στην 8η season, τώρα που όλοι οι κεντρικοί χαρακτήρες επανενώνονται και περιμένουμε ένα μεγάλο reunion στο Winterfell.Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά, στο παρασκήνιο ακούγεται το "Stark theme" ,το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς σε διάφορα reunion (Jon-Sansa, Bran-Sansa, Arya-Sansa).

Στοιχεία στα βιβλία:

Το πρώτο κεφάλαιο από τη πλευρά της Arya.

Αποτέλεσμα εικόνας για arya sewing

Ένας Youtuber, o χρηστής Bridge4,παρατήρησε κάτι στο πρώτο κεφάλαιο που διαβάζουμε τη προοπτική της Arya. Ενώ η Arya μαθαίνει ράψιμο με τη Sansa και τις υπόλοιπες κυρίες του Winterfell,η Septa Mordane παινεύει το έργο της Sansa και σχολιάζει:

" Η Αrya έχει τα χέρια ενός σιδηρουργού."

Αυτό το σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί μια νύξη πως η Arya συνδέεται στη τηλεοπτική σειρά με ένα σιδηρουργό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Gendry.

H Arya και ο Gendry ως φίλοι.

Σχετική εικόνα

Στα βιβλία επίσης, η συνάντηση των Gendry, Arya και Hot Pie με την Αδελφότητα χωρίς Λάβαρα (Brotherhood without Banners) γίνεται με παρόμοιο τρόπο, όπως στη σειρά, εκτός από ένα διάλογο με τον Gendry. Στο βιβλίο Θύελλα από Ατσάλι ( Storm of Swords), προσπαθώντας να προστατέψει την Arya, o Gendry έρχεται αντιμέτωπος με την Αδελφότητα λέγοντας: "Δεν είναι μόνη της."

Άλλη μία περίσταση είναι όταν η συμμορία του Yoren αιχμαλωτίζεται από στρατιώτες των Lannisters. O Yoren σκοτώνεται. Ο Gendry και οι υπόλοιποι αιχμαλωτίζονται, εκτός από την

Arya, η οποία αργότερα συνειδητοποιεί πως νοιάζεται για τον φίλο της. Προσπαθώντας να σώσει τον Gendry, αιχμαλωτίζεται και εκείνη.

Two hearts that beat as one.

"Two hearts that beat as one'' είναι ένα τραγούδι που αναφέρεται στα βιβλία. Τη πρώτη φορά το τραγουδάει ο τραγουδιστής Tom Sevenstrings στο Stoney Sept. Η Arya και o Gendry κρυφοκοιτάζονται και χαμογελούν. Άλλο περιστατικό είναι όταν τραγουδιέται από το Mance Rayder στο γάμο του Ramsay Bolton και της ψεύτικης Arya- Jeyne Poole (στη σειρά η νύφη είναι η Sansa).

Η αναφορά της Arya και τις δύο φορές, ίσως προμηνύει τη σχέση της με τον Gendry.

Subtle hints that uphold theory of Arya Stark and Gendry ending up together


Σχετική εικόνα

Η κτητικότητα της Arya για τον Gendry.

Kατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους, τυχαίνει να βρίσκονται σ' έναν οίκο ανοχής. Εκεί, κάποιο άντρες πειράζουν την Arya. Ο Gendry τη προστατεύει λέγοντάς τους:" Αφήστε τη, είναι η αδερφή μου." Στην Arya δεν αρέσει να αποκαλείται αδερφή του Gendry και θυμωμένα απαντάει:" Γιατί το είπες αυτό? Δεν είσαι ο αδερφός μου."

Ο Gendry πιθανώς καταλαβαίνει ότι εκείνη είναι τσιμπημένη μαζί του και προσπαθεί να τη πειράξει λέγοντάς της ότι θα κοιμηθεί με κάποια πόρνη από τον οίκο ανοχής. Αυτό εκνευρίζει την Arya. Στη δική της προοπτική, διαβάζουμε ότι θυμωμένα του απαντάει να γυρίσει πίσω στον οίκο ανοχής, το οποίο δηλώνει τη ζήλια της και τη κτητικότητά της απέναντί του.


Πέραν των βιβλίων και της σειράς:

Αποτέλεσμα εικόνας για arya and gendry

Ήδη γνωρίζουμε ότι ο G.R.R Martin υπαινίχθηκε ένα γλυκόπικρο τέλος για το GoT. Mπορούμε να υποθέσουμε ποιο θα είναι το τέλος? Ποιοι χαρακτήρες θα πεθάνουν και ποιοι θα ζήσουν μέχρι το τέλος? Πιθανό είναι πολύ χαρακτήρες να καταλήξουν να γίνουν κάτι που δεν επιθυμούσαν ποτέ, ο Jon Snow βασιλιάς,η Daenerys να χάσει το Θρόνο και ίσως η Arya, αφού εκπληρώσει τη λίστα με τα άτομα που θέλει να δολοφονηθούν, να αποκατασταθεί στη προσωπική της ζωή.

Και ποιος θα ήταν καλύτερος υποψήφιος γαμπρός από τον τελευταίο διάδοχο του οίκου Baratheon?


Eσείς πιστεύετε ότι θα καταλήξουν μαζί?


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.