Ο George R.R. Martin μας διαβεβαιώνει πως το Winds of Winter έρχεται!


Είναι κοινό μυστικό πως όλοι μας αγωνιούμε για το The Winds of Winter, την πολυαναμενόμενη έκτη νουβέλα της σειράς A Song of Ice and Fire. Πέρασαν σχεδόν οκτώ χρόνια από την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου βιβλίου, του A Dance With Dragons, που εκδόθηκε το 2011 και η δημοφιλία της σειράς έχει εκτοξευθεί με το ξεκίνημα του show, την ίδια χρονιά. Κάποιοι ανησυχούν κιόλας λέγοντας πως ο Martin δεν θα ολοκληρώσει τα βιβλία, παρά τις πρόσφατες αναφορές πως πήγε στην ίδια τοποθεσία που πήγαινε όταν έγραφε τα προηγούμενα βιβλία! Ευτυχώς, ήρθε η δήλωση του ίδιου του Martin και μας καθησύχασε.

Στο blog του με το όνομα "Two Weeks to Remember," ο Martin ξεκινάει εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την θερμή υποδοχή του νέου του βιβλίου, Fire & Blood, το πρώτο μέρος της μεγάλης ιστορίας των Targaryens.


Σχετική εικόνα

To πιο ενδιαφέρον κομμάτι ήρθε στο τέλος, όταν όχι μόνο ευχαρίστησε του fans για την υπομονή τους για το Winds, αλλά και μας διαβεβαίωσε όλους πως το βιβλίο και κάποια άλλα projects, έρχονται:
Και κυρίως, ευχαριστώ τους fans και τους αναγνώστες μου. Ξέρω πως θέλετε το WINDS και εγώ θα σας το δώσω...αλλά είμαι χαρούμενος που με στηρίξατε και σ'αυτό επίσης ( το Fire & Blood). Η υπομονή και η ακούραστη στήριξη σας σημαίνει πολλά για μένα. Καλή απόλαυση. Εγώ είμαι πίσω στο οχυρό της απομόνωσης μου και πίσω στο Westeros. Δεν θα είναι αύριο, ούτε την επόμενη βδομάδα, αλλά θα έχετε το τέλος του A SONG OF ICE AND FIRE. Εντωμεταξύ, θα έχετε την τελευταία σεζόν του GAME OF THRONES και την σειρά που ακόμα δεν αποκαλείται και επίσημα THE LONG NIGHT, και μερικές ακόμα σειρές για τις οποίες τα σενάρια τους ακόμα γράφονται...και ακόμα κάποια άλλα όμορφα πράγματα που τα δουλεύουμε. Ο χειμώνας δεν είναι το μόνο πράγμα που έρχεται.  
Ο Martin, όχι μόνο αναφέρει το "οχυρό της απομόνωσης" στο οποίο γράφει, αλλά δίνει και μερικές πληροφορίες για κάποια μελλοντικά σχέδια. Γνωρίζουμε για το spin-off που σε λίγο καιρό αρχίζει τα γυρίσματα, αλλά υπάρχουν και άλλες σειρές για το μέλλον; Κάποια "όμορφα πράγματα"; Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.