Η τελευταία σεζόν του GoT ίσως προβληθεί και από το Facebook!


Να και κάτι ενδιαφέρον που προέκυψε! Κάποιες αναφορές λένε πως το Facebook μιλάει με ορισμένα μεγάλα καλωδιακά δίκτυα, όπως το Starz, το Showtime και την HBO, για να πουλήσει video on demand σε κάποιους από τους 2.3 δισεκατομμύρια χρήστες του.

Αυτή η καινοτομία θα περιλαμβάνει streaming προγραμμάτων των δικτύων, πιθανότατα από την υπηρεσία Facebook Watch. To Facebook πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν την πλατφόρμα στο πρώτο μισό του 2019.

Ακόμα το παραπάνω θεωρείται φήμη, αλλά θα έβγαζε νόημα για το Facebook, το οποίο προσπαθούσε να μπει στην αγορά του video on demand εδώ και καιρό, με απογοητευτικά όμως αποτελέσματα. Η μεγαλύτερη του σε αυτόν τον τομέα είναι πιθανότατα η αγορά των δικαιωμάτων για επεισόδια σειρών όπως το Buffy the Vampire Slaryer, Angel and Firefly. Η εταιρία έχει σίγουρα τα χρήματα για να κάνει μια μεγάλη κίνηση και είναι δεδομένο πως θα το συζητάμε για καιρό αν μας προσφέρει έναν άλλο τρόπο να παρακολουθήσουμε την τελευταία σεζόν του GoT!

Αποτέλεσμα εικόνας για facebook watch
Αυτό θα ήταν μια μεγάλη αλλαγή για το Facebook, καθώς πάντα προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του και έβγαζε λεφτά από τις διαφημίσεις. Πολλές διαφημίσεις! Το να αρχίσει να πουλάει τηλεοπτικές υπηρεσίες στους χρήστες του θα ήταν κάτι το διαφορετικό.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.