Νέο teaser Game of Thrones! Φωτιά εναντίον Πάγου!


Πόσο ανυπομονούσαμε για αυτή τη στιγμή ! Επιτέλους το πρώτο teaser trailer για την 8η και τελευταία σεζόν του GoT βγήκε στον αέρα !

Στο teaser της 8ης σεζόν , που προβλήθηκε μετά το πέρας της εκδήλωσης Comic Con Experience στην Βραζιλία , δεν εμφανίζονται πολλά νέα δεδομένα ενώ μας θυμίζει πολύ το teaser της 7ης. Στο YouTube το ΗΒΟ το ονομάζει Ντράγκονστοουν ενώ στα υπόλοιπα μέσα κυκλοφορεί ως Φωτιά και Πάγος. Όπως και να έχει το τέλος έρχεται!!!


Δείτε το παρακάτω :Μπορεί να μην δείχνει πολλά για το τι έπεται στην 8η σεζόν όμως μας παρέχει άπλετους συμβολισμούς για να ξεκινήσουμε τις θεωρίες μας.


Πιο αναλυτικά παρατηρούμε ότι στο πρώτο πλάνο απεικονίζεται το τραπέζι - χάρτης του Westeros το οποίο βρίσκεται στο Dragonstone πάνω στο οποίο απλώνεται ένα παχύ βέλο πάγου που σκεπάζει τα πάντα. Καθώς ο πάγος απλώνεται στον χάρτη καλύπτει τα οικόσημα των Stark και Targaryen ενώ το background το ντύνει η μουσική που συμβολίζει την επέλαση των White Walkers. Στην άλλη μεριά του χάρτη παρατηρείται να ξεσπούν φλόγες που τυλίγουν και καίνε το οικόσημο των Lannister. Καθώς ο πάγος και η φωτιά κατακλύζουν ολόκληρο τον χάρτη του Westeros συναντώνται στην μέση όπου ο χάρτης σπάει δημιουργώντας παράλληλα έναν ''τοίχο''. Σαν τελευταίο πλάνο εμφανίζεται ο μήνας προβολής του πρώτου επεισοδίου δηλαδή τον Απρίλιο του 2019. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το teaser είναι απλά συνταρακτικό καθώς και πολλά υποσχόμενο!
Fasten your seatbelts αρχοντόπουλα μου ! The last season is coming !

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.