Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα σπάσει καρδιές!


Το φινάλε της 8ης σεζόν του Game of Thrones σιγά σιγά πλησιάζει, και το καστ αρχίζει να δίνει συνεντεύξεις για το πώς ήταν να 6 τελευταία επεισόδια.

Η GQ Australia δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Kit Harington (Jon Snow) που έδωσε τον Ιούλιο, λίγο πριν γυρίσει την τελευταία του σκηνή. 

"Η τελευταία σεζόν φάνηκε να έχει σχεδιαστεί για να μας σπάσει", είπε. "Όλοι έσπασαν στο τέλος. Δεν ξέρω αν φωνάζαμε επειδή ήμασταν λυπημένοι ότι τελείωσε ή αν κλαίγαμε γιατί ήταν τόσο κουραστικό. Μας έλειπε ο ύπνος. Θυμάμαι όλους όσους ήταν εκεί στο τέλος. Είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου, αλλά τελείωσα." είπε.

 Όταν ξεκίνησε να παίζει ο Harington ήταν μόλις 22 χρονών. Υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν του διάβασε ένα διάλογο για μια σκηνή που δεν θα συνέβαινε μέχρι την 3η σεζόν, μεταξύ του Jon Snow και της Ygritte (Rose Leslie, σύζυγος της πραγματικής ζωής του Harington). Είναι ξεκάθαρο ότι οι παραγωγοί του Game of Thrones σχεδίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ο Harington λέει ότι, τις πρώτες μέρες της σειράς, δεν ήταν πολύ αισιόδοξος. "Μετά την πρώτη σεζόν έλεγα στους ανθρώπους: Σίγουρα δεν θα έχουμε μια δεύτερη σεζόν",  η παραγωγή όμως τον διέψευσε.


Ο Harington, είναι πιο ευτυχισμένος αυτές τις μέρες, εν μέρει επειδή λόγω της σειράς γνώρισε την σύζυγό του. Έτσι ευγνωμονεί το Game of Thrones για όλα. Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, την παρουσία του σε αυτό. Τώρα όμως ο Harington ανυπομονεί για μια ζωή μακριά από τις παγίδες της διασημότητας, η οποία τον βοήθησε κατά τη διάρκεια του Game of Thrones. 

"Φυσικά θέλω να είμαι σε μια ταινία που πάει για Όσκαρ", είπε. "Θα μου άρεσε αυτό".  Ο ηθοποιός σκεφτόταν πως η ζωή μπορεί να είναι διαφορετική τώρα που τελείωσε ο ρόλος του Jon Snow. Μήπως ο Harington ανησυχεί ότι οι άνθρωποι θα τον ξεχάσουν; Συνολικά, ο Harington αγάπησε το χρόνο του στο Game of Thrones, αλλά είναι έτοιμος να προχωρήσει.

Νιώθει υπερήφανος για ότι έχει πετύχει ως τώρα και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.