Πρωταγωνιστές και παραγωγοί της σειράς μιλάνε για την 8η σεζόν και για την καταγωγή του Jon!Όσο πλησιάζει η μυστηριώδης 8η σεζόν, έχουμε όλο και περισσότερες συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Αυτήν την φορά έχουμε από την Emilia Clark και τον Kit Harington μαζί με τους παραγωγούς David Benioff και Dan Weiss. Μιλάνε για την 8η σεζόν και για το τι να περιμένουμε από την Dany και τον Jon.

Το TV Guide εξέδωσε online ειδικό τεύχος για την 8η σεζόν και εκεί μπορούμε να βρούμε τον Benioff να δηλώνει πως "το εύρος της σεζόν αυτής σίγουρα τα ξεπερνάει όλα", και τον Harington, την Clarke και τον Weiss να είναι αρκετά ντόμπροι για το τι θα γινόταν αν και όταν ο Jon και η Dany μάθουν την πραγματική καταγωγή του και την θέση του στην σειρά διαδοχής των Targaryen. Όπως λέει και ο Weiss:
Από το δραματική οπτική γωνία, κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα, επειδή το θέμα δεν είναι πλέον ποιοι είναι οι γονείς του Jon. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Jon όταν το ανακαλύψει.

 TV Guide Season 8 Cover Story

Αλλά τι θα συμβεί όταν το ανακαλύψει; Θα το κρατήσει για τον εαυτό του ή θα αγνοήσει την κληρονομιά του; Θα μπορέσει να κρατήσει το τραγικό μυστικό, όπως έκανε ο Ned, όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από την βασίλισσα και την αγαπημένη του; Ο Kit Harington μας λύνει την απορία:
Ο Jon είναι κάποιος που πηγαίνει με του κανόνες. Δεν μπορεί να πει ψέματα. Το να ανακάλυπτε την σχέση του με την Dany θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον.
Άρα φαίνεται δύσκολο να το κρατήσει μυστικό, είτε θέλει να γίνει βασιλιάς είτε όχι. Σε αυτήν την περίπτωση, πως θα αντιδρούσε η Dany όταν μάθαινε πως δεν είναι πρώτη στην σειρά διαδοχής; Ή πως ο αγαπημένος της είναι και ανιψιός της; Η Emilia Clarke ξεκαθαρίζει:
Το όνειρο που έχει η Daenerys είναι να εκδικηθεί για την οικογένεια της και να διεκδικήσει την θέση που δικαιούται στον Iron Throne. Αγαπάει πραγματικά τον Jon. Αν μάθαινε για τον τίτλο του, αυτό θα ήταν μια "μαχαιριά".
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.