Τεστάρετε τις γνώσεις σας για το Game of Thrones με το Where In Westeros


Αγαπημένοι μας fans, πόσο καλά γνωρίζετε το Westeros; Αν ποτέ θέλατε να τεστάρετε τις γνώσεις σας για τις τοποθεσίες της σειράς, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Το "Where in Westeros" είναι ένα νέο παιχνίδι από την Overland Ireland και είναι υπέροχο!


Πρώτα επιλέγετε το επίπεδο σας, κανονικός ή maester, δηλαδή εύκολο ή δύσκολο. Επιλέξτε το επίπεδο του maester αν νιώθετε απόλυτα σίγουροι. Μόλις διαλέξετε επίπεδο, θα σας δοθεί ένα Google street view μιας τοποθεσίας της σειράς. Έχουν γίνει γυρίσματα σε ένα σωρό μέρη ανά τον κόσμο, άρα δεν υπάρχει θέμα έλλειψης τοποθεσιών. Στην συνέχεια πρέπει να αναγνωρίσετε ποιο μέρος της σειράς είναι αυτό που βλέπετε, π.χ. Winterfell, King's Landing ή Iron Islands. Όμως θα έχετε μόνο 30 δευτερόλεπτα στην διάθεση σας για να επιλέξετε. Το ωραίο του παιχνιδιού είναι πως μπορείτε να περιηγηθείτε για να ψάξετε για στοιχεία. Μερικές φορές η απάντηση είναι προφανής αλλά κάποιες φορές μπορεί να σας πάρει λίγη ώρα.

Με την 8η σεζόν να έρχεται τον Απρίλιο, το "Where in Westeros" είναι ένας υπέροχος τρόπος να τσεκάρετε τις γνώσεις για το Game of Thrones και να περάσετε ωραία παίζοντας. Ποιος ξέρεις, ίσως το παιχνίδι σας παρακινήσει να κλείστε εισιτήρια για ταξιδάκι στο King's Landing ή οπουδήποτε θελήσετε.


Αν ενδιαφέρεστε για το παιχνίδι, πατήστε εδώ. Καλή απόλαυση!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.