Βρέθηκε το σενάριο για το ακυκλοφόρητο 1ο επεισόδιο της σειράς!


Για να προχωρήσουμε πρέπει να κοιτάξουμε πίσω. Ή κάπως έτσι. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι λίγους μήνες πριν την 8η σεζόν του Game of Thrones, παίρνουμε μια γεύση από τον ακυκλοφόρητο πιλότο της σειράς!


Ο Bill Bradley του Huffington Post πρόσφατα επισκέφτηκε την βιβλιοθήκη του Texas, όπου εκτίθενται τα προσχέδια των έργων του George R. R. Martin. Εκεί βρήκε κάποια αποσπάσματα του σεναρίου του 1ου επεισοδίου που ποτέ δεν κυκλοφόρησε.

Παρακάτω έχουμε μερικά αποσπάσματα από το σενάριο. Είναι εύκολο να βρούμε τις διαφορές ανάμεσα στο ακυκλοφόρητο επεισόδιο και σε αυτό που εντέλει κυκλοφόρησε!

Οι White Walkers μιλούσαν μεταξύ τους!

Ο αρχικός πιλότος της σειράς θα μας παρουσίαζε την ανεπτυγμένη γλώσσα των White Walkers, που ονομάζεται "Skroth". Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την γλώσσα τους και για το πως αυτή θα μας έκανε να έχουμε διαφορετική άποψη γι'αυτούς. Σίγουρα όμως θα είχαμε αντιληφθεί αμέσως πως δεν είναι "άμυαλα αρπακτικά".

Η Cersei καίει το φτερό στην κρύπτη της Lyanna


Το αρχικό σενάριο είχε την Cersei να καίει το φτερό που είχε αφήσει ο Robert στην κρύπτη της αγαπημένης τους Lyanna.   
Η πρώτη βραδιά του γάμου της Dany και του Drogo είναι συναινετική


Στο παραπάνω απόσπασμα, που είναι αρκετά πιστό στη αντίστοιχη σκηνή του βιβλίου, ο Khal Drogo δίνει στην Daenerys την ευκαιρία να αρνηθεί. Παρόλ'αυτά επιλέγει να κάνει sex με τον σύζυγο της. Στην εκδοχή του "Winter is Coming" που εντέλει κυκλοφόρησε, η Dany δεν είχε επιλογές και βιάστηκε.


Η σκηνή sex μεταξύ του Jaime και της Cersei είναι λιγότερο συναινετική


Η σκηνή sex μεταξύ τους που είδαμε στο τέλος του 1ου επεισοδίου, δεν είναι καν κοντά στο παραπάνω απόσπασμα. Το sex μεταξύ τους ήταν πολύ πιο συναινετικό και λιγότερο βίαιο.

Η Catelyn θέλει η Sansa να γίνει ΒασίλισσαΗ Catelyn, όπως φαίνεται, ήταν διαφορετική χαρακτήρας αρχικά. Ήθελε να δει την κόρη της Βασίλισσα, σε αντίθεση με τον Ned. Στο επεισόδιο που κυκλοφόρησε όμως, η Catelyn δεν ήθελε να φύγει η κόρη της στο King's Landing.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.