Εκπλήξεις στην λίστα των ηθοποιών του πρώτου επεισοδίου της 8ης σεζόν


Είμαστε μόλις δυο μήνες μακριά από την πρεμιέρα της 8ης σεζόν του Game of Thrones και μαθαίνουμε όλο και περισσότερα κάθε μέρα.
Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη είναι οι λεπτομέρειες προγράμματος για το πρώτο επεισόδιο που περιλαμβάνουν την διάρκεια και την λίστα των ηθοποιών που θα συμμετέχουν σε αυτό. Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν και ονόματα εκπλήξεις γι' αυτό μην προχωρήσετε αν θέλετε να αποφύγετε τα spoilers.
Το πρώτο επεισόδιο δεν έχει ακόμη τίτλο, θα διαρκέσει όμως μια ώρα που συμφωνεί και με ότι είχαμε μάθει ως τώρα. Το ενδιαφέρον είναι η λίστα των ηθοποιών.Αρκετοί αγαπημένοι επιστρέφουν όπως ο Kristofer Hivju και ο Richard Dormer, που σημαίνει ότι ο Tormund Giantsbane και ο Beric Dondarrion επέζησαν την πτώση του τείχους της 7ης σεζόν.Υπάρχουν επίσης κάποιοι μικρότεροι χαρακτήρες που επιστρέφουν στο πρώτο επεισόδιο όπως η Megan Parkinson (Alys Karstark), ο Harry Grasby (Ned Umber), ο Rupert Vansittart (Yohn Royce), η Bella Ramsey (Lyanna Mormont), ο Richard Rycroft (Maester Wolkan) και ο Staz Nair (Qhono)
Επιστροφή και για τον Ben Crompton (Dolorous Edd) που σίγουρα θα τα βρει δύσκολα στο να υπερασπιστεί το τείχος. Επιστροφή από το πρώτο επεισόδιο και για την Μελισάνδρη (Carice Van Houten) που δεν ξέρουμε όμως αν θα την δούμε στο Westeros.Οι μεγάλες εκπλήξεις όμως είναι η επιστροφή των Tobias Menzies (Edmure Tully) και ο Lino Facioli (Robin Arryn).
Έχουμε να δούμε τον Edmure Tully από την 6η σεζόν που πιθανώς να συνέχισε να είναι φυλακισμένος των Frey και δεν γνωρίζουμε την τύχη του όταν η Arya σκότωσε όλους τους Frey. Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν είχε ιδέα αν θα συμμετέχει στην 8η σεζόν αλλά έχουμε συνηθίσει στο οι ηθοποιοί να λένε ψέμματα για να καλύψουν ένα μεγάλο spoiler. Κάπως έτσι ενισχύεται και η φήμη που ήθελε τον Jamie να πηγαίνει πρώτα στο Twins για να συγκεντρώσει  στρατό και μετά να κατευθύνεται στο Winterfell.Τον Robin Arryn έχουμε και αυτόν να τον δούμε από την 6η σεζόν και την σκηνή που ο Littlefinger τον έπεισε να στείλει τον στρατό του για να βοηθήσει την Sansa. Θα τον δούμε άραγε στο πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν στο Vale ή στο Winterfell?Από τα ονόματα των ηθοποιών του πρώτου επεισοδίου λείπουν ο Vladimir Furdik ( Night King) και ο Marc Rissmann  που θα υποδυθεί τον αρχηγό της Golden Company.
Μερικές φορές βέβαια η λίστα των ηθοποιών έχει να κάνει με όλη τη σεζόν και όχι μόνο ένα επεισόδιο αλλά η απουσία αυτών των δυο ηθοποιών από την συγκεκριμένη λίστα κάνει πιο πιθανό να είναι όντως η λίστα της πρεμιέρας και να δούμε τους δυο στα επόμενα επεισόδια.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.