Το Game of Thrones μπαρ έρχεται στο Σικάγο και ο Kit Harington χρησιμοποιεί emojis για να περιγράψει το τέλος της σειράς!


Με τις αρκτικές θερμοκρασίες, να πλήττουν τις ΗΠΑ, το Σικάγο εξακολουθεί να μοιάζει παρόμοιο με το Westeros κατά τη διάρκεια της μυθικής Μεγάλης Νύχτας.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό είναι το τέλειο μάρκετινγκ για το μπαρ του Game of Thrones που άνοιξε χθες στο Replay Lincoln Park της πόλης.

Σύμφωνα με ένα αποκλειστικό άρθρο στο Forbes, ο χώρος διαθέτει χώρους σχεδιασμένους για να μοιάζουν με τις τοποθεσίες του Westeros και του Essos.

Το μπαρ είναι ένα κομμάτι πάθους για τους δημιουργούς του, The Pop Up Squad, που είναι οι φαν της σειράς. Σύμφωνα με το μέλος της και καλλιτέχνη Raquel Hung, αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία ενός χώρου που θα ήταν όσο πιο βολικός και πιο ευχάριστος.


"Με αυτό το μπαρ ειδικότερα, προσπαθούσαμε πραγματικά να μεταμορφώσουμε το χώρο έτσι ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν σαν να έχουν έρθει σε έναν φανταστικό κόσμο όπου μπορούν να νιώθουν το κρύο, τους δράκους  και να πιουν ποτά ", είπε.

Σε άλλες ειδήσεις, ο Kit Harington ήταν φιλοξενούμενος στο πρωινό του KISS FM UK με τους Tom & Daisy. Οι οικοδεσπότες προσπαθούσαν να μάθουν πληροφορίες για την 8η σεζόν του Game of Thrones από τον Jon Snow, αλλά μάταια.

Ο Harington χρησιμοποίησε τα πιο ανόητα emojis που θα μπορούσε να βρει. Η απάντηση στο αν ο "Jon Snow και η Daenerys θα αποκτήσουν μωρό" ήταν μια πάπια emoji, ενώ αν ο "Tyrion είναι Targaryen" ήταν ένα emoji ενός γιγαντιαίου δοντιού. Δείτε το σύντομο κλιπ.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.