Η σύζυγος του G.R.R. Martin τον απειλεί με διαζύγιο, αν «σκοτώσει» τους αγαπημένους της χαρακτήρες


Το Game of Thrones θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγος, αλλά κυρίως γιατί ήταν η σειρά που δεν δίστασε να «σκοτώσει» τους πρωταγωνιστές της, όσο αγαπητοί κι αν ήταν, όσο κομβικός κι αν ήταν -φαινομενικά- ο ρόλος τους στην εξέλιξη της υπόθεσης.
Ο George R.R. Martin ήταν από τους συγγραφείς -και εν συνεχεία από τους σεναριογράφους- που δεν είχε κανένα πρόβλημα να σπάσει αυτόν τον απαράβατο τηλεοπτικό κανόνα και να αγαπηθει, αλλά και να μισηθεί από τους τηλεθεατές γι' αυτή του την πρωτοπορία.


Και μπορεί ο σούπερ επιτυχημένος δημιουργός να μην έχει κανένα πρόβλημα με το να ξεπαστρέψει τους πάντες, όμως, δεν θα τολμούσε να πειράξει -όχι θανάσιμα, τουλάχιστον- τους αγαπημένους χαρακτήρες της συζύγου του, Parris McBride, καθώς μεταξύ σοβαρού και αστείου τον έχει απειλήσει με διαζύγιο.

 Ποιοι, όμως, είναι αυτοί οι χαρακτήρες;

Μα, οι αδελφές Σταρκ, η Σάνσα και η Άρια, η οποία εδώ και 7 σεζόν έχουν πάθει σχεδόν τα πάντα, έχουν φτάσει κυριολεκτικά μεταξύ ζωής και θανάτου, όμως, παραμένουν ζωντανές.


Η απειλή, έχει γίνει κάτι σαν εσωτερικό ανέκδοτο για τους συντελεστές της σειράς με την ηθοποιό Μέισι Γουίλιαμς πριν από λίγο να αστειεύεται με τον συγγραφέα του «Τραγουδιού της Φωτιάς και του Πάγου», υπενθυμίζοντας του ότι δεν μπορεί να της κάνει τίποτα, αν θέλει να συνεχίσει να ευτυχεί στην προσωπική του ζωή. «Η γυναίκα του George είχε πει ότι αν ποτέ σκοτώσει την Άρια ή τη Σάνσα, θα τον εγκατέλειπε. Οπότε κάθε φορά που τον βλέπω, του χαμογελάω και του λέω "αν δεν θες να μείνεις μόνος, κοίτα να με προσέχεις"», είχε επιβεβαιώσει η τηλεοπτική Άρια ήδη από το 2015 και η δήλωση της εδώ και μέρες παίζει ψηλά στην επικαιρότητα των τηλεοπτικών ειδήσεων. Γιατί; Διότι εν όψει του 8ου πολυαναμενόμενου -και τελευταίου κύκλου- της επικής σειράς οι θεωρίες για το ποιος θα μείνει ζωντανός είναι πολλές και για την ώρα επικεντρώνονται στους βασικούς πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων τόσο η Άρια Σταρκ όσο και ο Τζέιμι Λάνιστερ...


 Πηγή: www.lifo.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.