Ο Liam Cunningham μας υπενθυμίζει το "all men must die"

Η 8η σεζόν είναι σχεδόν εδώ! Μετά από ενάμισι χρόνο χωρίς Game of Thrones στις οθόνες μας, οι 3 μήνες που έμειναν μέχρι την πρεμιέρα στις 14 Απριλίου δεν είναι τίποτα.

Ο αγαπημένος Davos ή κατά κόσμον Liam Cunningham μίλησε στην Ιρλανδική τηλεόραση και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία, μιλώντας παράλληλα για τον πιθανό θάνατο του Davos- και όλων των αντρών!

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το να βλέπεις τα τελευταία 6 επεισόδια, ακόμα και χωρίς ειδικά εφέ, είναι σαν να βλέπεις 6 ταινίες.

Μας έπαιρνε, φυσιολογικά, περίπου 6 μήνες για να γυρίσουμε 10 επεισόδια και για τα 6 επεισόδια για την 8η σεζόν μας πήρε σχεδόν ένα χρόνο. Άρα το budget και η κλίμακα εντυπωσιάζουν. Αυτή η σεζόν θα έχει διαφορετικό στυλ. Θα κάνει το επικό να φαίνεται μικρό.


Όταν του δόθηκαν συγχαρητήρια για τον -μη θάνατο του-, δεδομένου των πάρα πολλών θανάτων στην σειρά, ο Ιρλανδός ηθοποιός διόρθωσε τον παρουσιαστή λέγοντας "μέχρι στιγμής, μέχρι στιγμής. Όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι!" και συνέχισε τονίζοντας πως "Όλοι θα πεθάνουμε. Μην ξεχνάτε μια από τις φράσεις της σειράς, Valar Morghulis. Όλοι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν.

Παρόλο που ο Cunningham δεν μας έδωσε και πολλά στοιχεία, σίγουρα μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ για την συνέχεια της σειράς!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.