Η Amazon ίσως πρόδωσε την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά του Lord of the Rings!


Την περασμένη εβδομάδα η Amazon ξεκίνησε να δίνει στοιχεία για την ανερχόμενη, πολύ ακριβή σειρά της για το Lord of the Rings.

Το πρώτο στοιχείο ήταν ένας χάρτης της Middle-earth του J. R. R. Tolkien, με τα ονόματα των τοποθεσιών να έχουν αφαιρεθεί.
Και τότε η Amazon συνέχισε να παίζει μαζί μας όταν δημοσίευσε τον ίδιο χάρτη, αυτήν την φορά με ονόματα! Πατώντας εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε και μόνοι σας τον χάρτη!

Όμως κάποιο λαγωνικό του Twitter παρατήρησε πως η περιοχή που ξέραμε ως Rohan, γνωστή για την μάχη του Rohirrim, τώρα ονομάζεται "Calenardhon".

Έτσι ονομαζόταν προτού η Gondor παραχωρηθεί στο Rohan το έτος 2510 της Τρίτης Εποχής. Δηλαδή αυτό συνέβη 431 χρόνια πριν το ξεκίνημα του ταξιδιού του Bilbo Baggins για το Lonely Mountain στο Hobbit, και 489 πριν δώσει το Δαχτυλίδι στον Frodo στο Lord of the Rings.

Αν πάρουμε ως στοιχείο τον χάρτη, τότε η σειρά θα διαδραματίζεται εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες χρόνια πριν την ιστορία που ξέρουμε από το Lord of the Rings.

Μέχρι τώρα υπήρχε η φήμη πως η σειρά της Amazon θα αφορούσε την ζωή του νεαρού Aragorn. Εκείνος όμως γεννήθηκε 421 χρόνια μετά από την μετονομασία του Calenardhon σε Rohan. Άρα αυτή η φήμη μάλλον θα μείνει φήμη.

Πρόσφατα, η πρόεδρος της Amazon Studios, Jennifer Salke, ανέφερε πως οι συγγραφείς της σειράς δουλεύουν σκληρά και υπό άκρα μυστικότητα.
Υπάρχει ένα δωμάτιο συγγραφέων που δουλεύουν υπό άκρα μυστικότητα και ήδη παράγουν εξαιρετικό υλικό. Βρίσκονται στην Santa Monica και πρέπει να πάρεις άδεια για να πας εκεί. Έχουν όλα τα παράθυρα κλειστά και υπάρχει ένα φύλακας που βρίσκεται έξω. Για να μπεις πρέπει να δώσεις το αποτύπωμα σου, επειδή εκεί μέσα βρίσκονται αρκετά πράγματα για την πρώτη σεζόν της σειράς.
Άρα είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο κυκλοφορήσει κάποιο spoiler. Εμείς πρέπει να ερμηνεύσουμε όποιο στοιχείο μας δοθεί!

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.