Ηθοποιοί της σειράς μοιράζονται τα συναισθήματα τους για το τέλος της!


Όταν η συζήτηση αφορά το Game of Thrones, οι ηθοποιοί του είναι τόσο μυστικοπαθείς και "κλειστοί" στις δηλώσεις τους ώστε να μην μπλέξουν σε μπελάδες.


Μερικές φορές όμως είναι ειλικρινείς, όπως στα παρακάτω αποσπάσματα συνεντεύξεων τους, που μιλάνε για το τέλος της σειράς, για τις αντιδράσεις τους και για το πως περιμένουν να το δεχτούμε.

Conleth Hill
Γ@μ@ τους fans. Κάνω πλάκα! Αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να ικανοποιήσεις τους πάντες. Ήταν αρκετά μουδιαστικό για εμάς επειδή ήταν το τέλος 10 ετών.


Isaac Hempstead Wright
Δεν θα αρέσει σε όλους επειδή είναι τόσο μεγάλη σειρά και είναι διχαστική. Νομίζω πως ολοκληρώσαμε την σειρά όσο πειστικά, ειλικρινά και έξυπνα ελπίζαμε. Πιστεύω όλοι θα συμφωνήσουν πως οι χαρακτήρες τους έχουν ένα δίκαιο τέλος και πως ήταν ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσεις έναν χαρακτήρα.

Carise van Houten
Το χτίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Αλλά το τέλος είναι εξαιρετικό και θα σας εκπλήξει. Γνωρίζω πως τελειώνει αλλά απέφυγα τις λεπτομέρειες... Απλά θέλω να το δω.
Rory McCann
Λοιπόν, κάθε χρόνο είμαστε στην ίδια θέση. Θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο. Αλλά βέβαια η HBO θα ρίξει όλα της τα χαρτιά σ'αυτή τη σεζόν. Έτσι θα είναι. Θυμάμαι να διαβάζω το σενάριο του τέλους και να λέω, 'Ευχαριστώ Dan και David. Ευχαριστώ George. Τι δώρο είναι αυτό.' 

Richard Dormer
Προσωπικά μιλώντας, λατρεύω το ταξίδι μου... Λατρεύω αυτό που έκαναν ο Dan (Weiss) και ο David (Benioff). Η ιστορία, το ταξίδι, κάθε χαρακτήρα.

Sophie Turner
Ήταν πραγματικά ικανοποιητικό για μας. Ποιος ξέρει αν θα είναι έτσι και για τους fans. Θεωρώ πως πολλοί θα απογοητευτούν και πολλοί θα "πετούν στα σύννεφα". Θα είναι ενδιαφέρον να δεις τις αντιδράσεις του κοινού.

Kit Harington
Νομίζω πως δεν θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους. Ποτέ δεν θα ικανοποιούνται όλοι.

Nikolaj Coster-Waldau
Για μένα ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά και πολύ απροσδόκητο και όλα όσα ήθελα να είναι. Το τέλος βγάζει νόημα.

Maisie Williams
Δεν νομίζω πως θα ευχαριστηθεί κανείς όταν τελειώσει. Δεν νομίζω να θέλει κανείς να ολοκληρωθεί αλλά είμαι πολύ περήφανη για την τελευταία σεζόν.

Gwendoline Christie 
Θα χρειαστούμε θεραπεία. Πιστεύω πως το τέλος θα μας στείλει όλους για επαγγελματική βοήθεια.
Iain Glen
Όταν διάβασα το σενάριο το θεώρησα πανέξυπνο. Είμαι και εγώ fan της σειράς και οι προσδοκίες και οι ελπίδες μου ικανοποιήθηκαν. Αλλά με κάτι τόσο μεγάλο, όπως το Game of Thrones, αλλά δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες.
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.