Ο George R.R. Martin απέρριψε μία cameo εμφάνιση στην 8η σεζόν!


Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones πλησιάζει και ενώ δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιοι θα εμφανιστούν από παλαιότερες σεζόν, ξέρουμε ποιος απέρριψε μία cameo εμφάνιση: Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire, George R.R. Martin.


Σε συνέντευξη του, ο Martin αποκάλυψε πως οι παραγωγοί της σειράς, David Benioff και Dan Weiss, τον προσκάλεσαν να γυρίσει μια cameo εμφάνιση για την τελευταία σεζόν αλλά, ενώ εκείνος "δελεάστηκε," δεν ήταν πιθανό να γίνει.
Δεν πίστευα πως απλά για μια cameo εμφάνιση θα μπορούσα να πάω στο Belfast.
Αυτή είναι η σταθερή στάση του Martin τα τελευταία χρόνια. Υποσχέθηκε να συγκεντρωθεί για να ολοκληρώσει το The Winds of Winter, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να απορρίπτει άλλα πράγματα, όπως cameos και συνεδριακές εμφανίσεις. Θα είχε πλάκα να εμφανιστεί κάπου στην σειρά πριν το τέλος της, αλλά η στάση του είναι σεβαστή.

Και αν η HBO κυκλοφορήσει τον αρχικό, ακυκλοφόρητο πιλότο του Game of Thrones, τότε ίσως τον δούμε. Όπως αναφέρει ο Martin, σ'αυτόν τον πιλότο έκανε cameo εμφάνιση ως έμπορος στον γάμο της Daenerys με τον Drogo.
Αλλά αυτό ήταν όταν την Daenerys την υποδυόταν η Tamzin Mechant. Όλο αυτό το υλικό πετάχτηκε όταν τον ρόλο πήρε η Emilia Clarke.
 Τουλάχιστον, πάντα θα έχουμε αυτήν την φωτογραφία:
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.