Το HBO δίνει την χρονική διάρκεια για 3 επεισόδια της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones


Πολλά έχουν ακουστεί για την χρονική διάρκεια των επεισοδίων της 8ης σεζόν, ήρθε όμως επιτέλους η ώρα να μάθουμε επίσημα την ακριβή διάρκεια τους.
Πριν λίγο καιρό, ο διανομέας του HBO στην Γαλλία είχε διαρρεύσει την κατά προσέγγιση χρονική διάρκεια των επεισοδίων και τώρα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται με μικρές αυξομειώσεις. Ένα μήνα περίπου πριν την επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones , το HBO ανεβάζει στο επίσημο site του πληροφορίες από το πρόγραμμα του για το προσεχές διάστημα. Σήμερα στο πρόγραμμα αυτό ανέβηκαν και οι χρονικές διάρκειες σε κάποια από τα επεισόδια του GOT. Οι αλλαγές έγιναν στα επεισόδια 1,2 και 4 ενώ στα 5 και 6 η διάρκεια είναι αρκετά μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα επεισόδια. Συγκεκριμένα:

Το πρώτο επεισόδιο θα διαρκέσει 54 λεπτά. HBO
Το δεύτερο επεισόδιο θα διαρκέσει 58 λεπτά. ΗΒΟΤο τρίτο επεισόδιο είναι ακόμα καταχωρημένο ως 60 λεπτά αλλά η καταχώρηση αυτή δεν έχει αλλάξει σήμερα από την αρχική άρα αυτή η διάρκεια δεν είναι ακόμα η ακριβής.Το τέταρτο επεισόδιο θα διαρκέσει 78 λεπτά. ΗΒΟΤο πέμπτο επεισόδιο καταχωρήθηκε ως 80 λεπτά αλλά ίσως υπάρξουν μικροαλλάγες ως την προβολή του. ΗΒΟΤο έκτο και τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones φαίνεται ότι επίσης θα έχει διάρκεια περίπου 80 λεπτών. HBOΈτσι φαίνεται ότι θα έχουμε τρία επεισόδια κοντά στην μια ώρα και τρία επεισόδια κοντά στην μιάμιση. Υπομονή λίγο ακόμη έμεινε...Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.