Ο διευθυντής προγράμματος της HBO υπόσχεται μια συναρπαστική 8η σεζόν!


Όπως σας έχουμε πει, όσο πλησιάζουμε προς την πρεμιέρα της 8ης σεζόν, τόσο περισσότερα νέα στοιχεία θα παίρνουμε γι'αυτήν.


Αυτή την φορά ο υπεύθυνος προγράμματος της HBO, Casey Bloys, μίλησε για τις προσδοκίες που έχει για την 8η σεζόν. Ο προαναφερθείς είναι από τους λίγους, μαζί με τους παραγωγούς της σειράς, David Benioff και Dan Weiss, που έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία 6 επεισόδια της σειράς χωρίς όμως να έχουν προστεθεί τα ειδικά εφέ. Σε συνέντευξη του υπόσχεται πως η τελευταία σεζόν θα ανταποκριθεί στο δυνατό hype που έχει δημιουργηθεί γύρω της.
Όσα έχω δει, με κάνουν πολύ, μα πολύ αισιόδοξο πως αυτή θα είναι μια σεζόν με την οποία οι fans θα είναι πολύ χαρούμενοι. Είναι ένας δραματικός και συναρπαστικός τρόπος να ολοκληρωθεί η σειρά. Πιστεύω πως θα ανταποκριθεί ακόμα και στις μεγαλύτερες προσδοκίες.
Για να πούμε και το στραβού το δίκιο, ο υπεύθυνος προγράμματος της HBO  δεν έχει λόγο να ασκήσει κριτική στη σειρά. Όμως, σίγουρα, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε όταν μας περιγράφουν την 8η σεζόν ως "συναισθηματικά έντονη και συναρπαστική". 


Παράλληλα, υπάρχουν τόσες πολλές εικασίες και θεωρίες για τις μάχες, κάτι που δεν ισχύει και για τις σκηνές συνομιλίας μεταξύ χαρακτήρων. Αυτό που κάνει όμως τόσο συναρπαστικές τις σκηνές μάχης είναι το ανθρώπινο δράμα.

Εμείς απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε μια σεζόν αντάξια της υπομονής!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.