Η Lena Headey ξέσπασε σε κλάματα μετά την τελευταία της σκηνή στην σειρά!Η Lena Headey μιλάει αρκετά συχνά τώρα τελευταία για την 8η σεζόν του Game of Thrones αλλά στην συγκεκριμένη συνέντευξη έγινε λίγο "ωμή", αποκαλύπτοντας τι συνέβη αφότου γύρισε τις τελευταίες τις σκηνές ως Cersei Lannister.
Δεν πίστευα πως θα γίνω συναισθηματική. Ήταν στενάχωρο. Νόμιζα πως δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάει σ'αυτό το σημείο επειδή είχα την τελευταία μέρα γυρισμάτων. Και μόλις αποχώρησα και μπήκα στο αυτοκίνητο, ξέσπασα σε κλάματα και ναι, ήμουν συντετριμμένη.
Είναι βέβαιο πως όταν ολοκληρωθεί η σειρά, έτσι θα νιώσουμε και εμείς... Βέβαια τα αισθήματα της Headey είναι πολύ πιο ισχυρά.

Παρόλο που το να λες αντίο είναι σκληρό, η ηθοποιός είναι ευγνώμων γι'αυτά που έδωσε η σειρά στην καριέρα της.
Όλοι γνωρίζουμε πως όταν είσαι διάσημος, ο κόσμος σε βλέπει με διαφορετικό τρόπο. Επιτρέπεται να μπαίνεις σε δωμάτια που δεν σε άφηναν να μπεις προηγουμένως, συναντιέσαι με ανθρώπους και ο κόσμος ακούει αυτό που έχεις να πεις. Άρα με βάση αυτό, προφανώς άλλαξε την ικανότητα μου να αναπτύσσω διάφορα πράγματα, κάτι για το οποίο είμαι ενθουσιασμένη. Ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και καιρό. Το Thrones μου άλλαξε την ζωή με τέτοιο τρόπο, που είμαι πάρα πολύ ευγνώμων.

Αυτά που αναφέρει ίσως περιλαμβάνουν το να παράγει και να σκηνοθετεί τις δικές τις ταινίες ή σειρές, κάτι για το οποίο θα ανυπομονούσαμε. Όσον αφορά την υποκριτική, θέλει να αναλάβει ρόλους που θα είναι δυναμικοί και ενδιαφέροντες, σαν την Cersei.
Κανείς δεν θέλει να υποδύεται ένα χαρακτήρα που είναι φοβερά βαρετός. Είναι πάντα πιο ενδιαφέρον για μένα είτε αν ο χαρακτήρας είναι φανταστικός, είτε αν έχει επιρροές από πραγματικούς ανθρώπους.
Σχετικά με το finale της σειράς, η Headey ήταν ιδιαίτερα 'λιτή' σε λεπτομέρειες αλλά ανέφερε πως ήταν "απίστευτα ευχαριστημένη". Θα το λάβουμε υπόψιν μας!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.