Ο Vladimir Furdik μιλάει για τον στόχο του Night King!


Ο Vladimir Furdik, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Night King από την έκτη σεζόν, είναι η αλήθεια πως δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.


Πριν πάρει τον ρόλο που έχει τώρα, "ντούμπλαρε" πολλούς χαρακτήρες από την σειρά, μεταξύ αυτών και τον White Walker με τον οποίο αναμετρήθηκε ο Jon Snow στο Hardhome. Ο Furdik πλέον αποφάσισε να μπει σε λεπτομέρειες για την πορεία του ως Night King.

Οδεύοντας προς την έκτη σεζόν, ζητήθηκε από τον Furdik να πάρει τον ρόλο του Night King που μέχρι τότε είχε ο Richard Brake.

Δεν ξέρω γιατί με επέλεξαν...Ποτέ δεν ρώτησα. Ίσως ήταν χαρούμενοι με αυτά που έκανα στην πέμπτη σεζόν. Τον πρώτο White Walker που σκότωσε ο Jon Snow, τον υποδυόμουν εγώ. Μετά απ'αυτό οι παραγωγοί της σειράς μου ζήτησαν να υποδυθώ τον Night King από την έκτη ως την όγδοη σεζόν.

Αλλά το ότι υποδύεται τον αρχηγό των White Walkers για μερικές σεζόν, δεν σημαίνει πως η απεικόνιση του μένει ίδια.
Κάθε σκηνοθέτης έχει διαφορετική οπτική για το πως πρέπει να τον υποδυθώ. Ο Dan και ο David (οι παραγωγοί της σειράς) θέλουν να είναι ένας σκληρός άντρας, μερικοί σκηνοθέτες θέλουν να φανεί πως υπάρχει και λίγη ανθρωπιά μέσα του.

Βέβαια, ο Furdik θέλει να προσθέσει και εκείνος λίγη ανθρώπινη υπόσταση στον χαρακτήρα του παρόλο που αυτός είναι σιωπηρός (μέχρι στιγμής)
Ποτέ δεν ήθελε να είναι ο Night King. Νομίζω πως θέλει εκδίκηση. Οι πάντες σ'αυτήν την σειρά έχουν μια καλή και μια κακή πλευρά. Ο Night King έχει μόνο μια πλευρά, την κακή. Πολλές φορές βέβαια μου ζητάνε να μην βλεφαρίζω, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Εγώ λέω να προσπαθήσουν να συμμετάσχουν σ'έναν διαγωνισμό με κάμερα για 15 ώρες επί 11 εβδομάδες γυρισμάτων. Ακόμα και και στην διάρκεια αυτής της πρότασης δεν κατάφερα να μην βλεφαρίσω. Άρα υποθέτω πως δεν θα με ξανακάνουν cast για τον Night King στην ένατη σεζόν. Τέλεια...
 Ο Furdik μίλησε επίσης για τον στόχο του Night King και για την σχέση του χαρακτήρα του με τον Jon Snow.
Θα δείτε πως έχει σε στόχο έναν χαρακτήρα και θέλει να τον σκοτώσει. Θα καταλάβετε ποιος είναι. Όταν ο Snow ήταν στην βάρκα και ο Night King τον κοιτούσε και σήκωνε τα χέρια του (τότε ήταν ο Richard Brake)-υπάρχει μια παρόμοια και ακόμη πιο δυνατή στιγμή μεταξύ του Jon και του Night King αυτήν τη σεζόν.
Όσον αφορά την αγαπημένη του σκηνή με τον Night King, εκείνος αρκέστηκε στο "Αυτή έρχεται." 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.