Η μάχη στο Winterfell θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο στην ιστορία του Game of Thrones!


Όταν αποκαλύφθηκαν πριν λίγες μέρες οι χρόνοι διάρκειας για τα 6 επεισόδια της τελευταίας 8ης σεζόν του Game of Thrones, η διάρκεια του τρίτου επεισοδίου ήταν μια μικρή έκπληξη.

Το χρονοδιάγραμμα του HBO προέβλεπε ότι θα ήταν μόνο 60 λεπτά και πολλοί αναρωτήθηκαν πως ένα τέτοιο επεισόδιο που οι παραγωγοί υμνούσαν ότι θα είναι μεγάλο απ'όλες τις απόψεις, θα είχε τέτοια διάρκεια, ενώ περιμέναμε όλοι περισσότερο.  

Τελικά φαίνεται ότι μας έκαναν τη χάρη και τώρα έχουμε μια νέα αναφορά από την παραγωγή που δείχνει να είναι και η οριστική. 


Έτσι λοιπόν η νέα διάρκεια για το τρίτο επεισόδιο της 8ης σεζόν θα είναι 82 λεπτά και αυτόματα το κάνει το μεγαλύτερο χρονικά σε διάρκεια επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε στο Game of Thrones! 

Το να δούμε 22 λεπτά παραπάνω για εμάς τους αχόρταγους φαν θα είναι ότι καλύτερο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι και αντάξιο των προσδοκιών μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χρόνους διάρκειας όλων των επεισοδίων της 8ης σεζόν:
  και να τους συγκρίνετε με παλαιότερες σεζόν.


Η 8η σεζόν πλησιάζει με την πρεμιέρα να έχει οριστεί στις 14 Απριλίου, η 28η Απριλίου όμως θα είναι μια πολύ μεγάλη και μακρά νύχτα - The Long Night - στο μακρύτερο επεισόδιο που θα δούμε ποτέ, θα παρακολουθήσουμε τη μάχη του Winterfell μεταξύ των ζωντανών και νεκρών!

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.