Στην 8η σεζόν θα υπάρξει αντίστοιχη σκηνή με τον Ματωμένο Γάμο σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του GoT, David Nutter!

Με τα δύο πρώτα επεισόδια της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones να έχουν προβληθεί, όλοι μας γνωρίζουμε πως στα επόμενα θα περάσουν δύσκολα αρκετοί χαρακτήρες της σειράς.

Ο David Nutter, που σκηνοθέτησε το επεισόδιο του Ματωμένου Γάμου και μερικά ακόμη επεισόδια της σειράς, πρόσφατα αποκάλυψε πως θα υπάρξουν σκηνές αποτρόπαιες σαν κι'αυτή (τον Ματωμένο Γάμο).

Όταν ρωτήθηκε αν οι φίλοι της σειράς πρέπει να περιμένουν κάτι αντίστοιχα σοκαριστικό στην 8η σεζόν, ο Nutter είπε στο Metro, "Η γρήγορη απάντηση είναι ναι!"

Μίλησε επίσης για τις τεράστιες σκηνές μάχης που έρχονται και για το πόσο εξουθενωτικές είναι να γυριστούν για όλους όσους εργάζονται γύρω από το Game of Thrones
Δεν μπορώ να πω αν είναι λιγότερο ή περισσότερο εξαντλητικό το να είσαι σκηνοθέτης ενός επεισοδίου, αλλά θα πω πως όλοι μας είμαστε στην ίδια βάρκα, ηθοποιοί και σκηνοθέτες, όταν πρέπει να φέρουμε στο προσκήνιο το καλύτερο δυνατό.
Και συνέχισε λέγοντας:
Οι σκηνές μάχες είναι ειλικρινά εξουθενωτικές για όσους εργάζονται σ'αυτή. Είναι μερικές φορές κουραστικές, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες για να ασχοληθείς, από την υποκριτική των ηθοποιών μέχρι την οπτική γωνία του σκηνοθέτη. Τα άλογα, ο πολεμικός εξοπλισμός, τα ειδικά εφέ απαιτούν την ενέργεια και τη προσοχή μας, σε πολλές περιπτώσεις, και είναι αλήθεια πως είναι κουραστικό να προσπαθείς να συγκεντρώσεις όλα αυτά τα στοιχεία σε είναι σύνολο.
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.