Η νέα διάσταση στον χαρακτήρα της Arya.

Το δεύτερο επεισόδιο της 8ης σεζόν έκρυβε αρκετές εκπλήξεις για το κοινό του Game of Thrones με κυριότερο στιγμιότυπο την νέα διάσταση στον χαρακτήρα της Arya.

Ενώ όλοι προετοιμάζονται για την μεγάλη μάχη που έπεται με τον Night King η Arya παίρνει την απόφαση πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να χάσει την "αθωότητα" της σωματικά και με κάποιον που είχαμε παρατηρήσει ήδη σε προηγούμενες σεζόν πως υπήρχε ένα όμορφο ειδύλλιο. Βλέπουμε την Arya να είναι θαρραλέα όχι μόνο στο πεδίο της μάχης αλλά και στην προσωπική της ζωή καθώς προχωρά σε ιδιαίτερες στιγμές με τον Gendry.

Στο σημείο αυτό ο Gendry παρατηρεί , καθώς η Arya βγάζει τα ρούχα της , τις ουλές της στα πλευρά της. Ο φακός της κάμερας εστιάζει στο σημείο των ουλών της και υπάρχει μια εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό από έναν από τους συγγραφείς της σειράς και της συγκεκριμένης σκηνής , τον Bryan Cogman. Συγκεκριμένα αναφέρει : " Ένα πράγμα στο οποίο εστίασα γράφοντας αυτή την σκηνή είναι πως ο Gendry παρατηρεί τις ουλές της . Είναι τόσα πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνει για την Arya. Έχουν αυτό το ωραίο ρομάντζο και μια κοινή πορεία όμως διαφέρει πλέον πολύ από την Arya που γνώριζε. Υπάρχει μια έλξη προς το πρόσωπό του όμως και η Arya φοβάται."Σύμφωνα με τον Cogman οι ουλές προέρχονται από όλες τις μάχες που έχει δώσει η Arya το διάστημα που εκπαιδευόταν ως πολεμίστρια όμως οι συγκεκριμένες ουλές προέρχονται από τότε που η Waif προσπάθησε να την σκοτώσει για να ευχαριστήσει τον Faceless God.
Η Arya είχε υποστεί πολλά χτυπήματα όσο μάχονταν με την Waif και το πιο πιθανό είναι να απέκτησε τις συγκεκριμένες ουλές κατά την διάρκεια που πάλεψε μαζί της στο σκοτάδι και κατά αυτόν τον τρόπο εξηγείται γιατί το κοινό δεν είδε ποτέ πιο πριν αυτά τα σημάδια.

Σε συνέντευξή της στην Entertainment Weekly η Maisie Williams ανέφερε πως η ίδια επέλεξε κατά πόσο θα εμφανιστεί γυμνή στην συγκεκριμένη σκηνή και ποια μέρη του σώματος της επιθυμούσε να φανούν. Οι συγγραφείς David και Dan  της πρότειναν να δείξει όσα αυτή επιθυμεί και η ίδια ανέφερε πως προτίμησε να διατηρήσει αυτή την ιδιωτικότητα καθώς επισήμανε πως η όλη σκηνή δεν είχε ως άμεσο ενδιαφέρον το γυμνό κομμάτι αλλά το ζητούμενο ήταν να εστιάσει σε αυτή την αλλαγή που όλοι παρατηρήσαμε. 


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.