Η Μπριεν χρίζεται ιππότης!

Σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του επεισοδίου.

Όχι μόνο δικαιώθηκε η προσπάθεια της, αλλά έγινε από το χέρι του Τζέιμη! Ήταν μια συγκινητική στιγμή για τον χαρακτήρα, αλλά και για τους φαν που πέρασαν μαζί της αυτό το μακρύ ταξίδι έως την 8η σεζόν.

Η Μπριεν, πιστή στον όρκο της στην Κατ, μετέφερε τον Τζέιμη στο Κινγκς Λάντινγκ ενώ τους συνέβησαν πολλά στο ενδιάμεσο. Τους χτύπησαν, παραλίγο να την βίαζαν, ο Τζέιμη έχασε το χέρι του, της φόρεσαν εκείνο το απαίσιο ροζ φόρεμα και την έριξαν σε μια αρένα με αρκούδα.

Μετά από πολλά εμπόδια και μεγάλη περιπέτεια, οι δυο τους καταλήγουν στην πρωτεύουσα και ο Τζέιμη της χάρισε το Βαλυριανό ξίφος του για να συνεχίσει τον όρκο της στην Κατ, προστατεύοντας τα κορίτσια της.

Μην ξεχνάμε βέβαια και τη συνάντηση με Άρυα και Κυνηγόσκυλο όπου τον κέρδισε σε μονομαχία, αφήνοντας τον σχεδόν νεκρό. Σε αυτό το ταξίδι κέρδισε το Βαλυριανό ξίφος που προέρχονταν από τον Πάγο του Νεντ, κατά κάποιο τρόπο γύρισε σπίτι ,καθώς κι ένα πιστό ακόλουθο τον Ποντ. Μαζί έσωσαν τη Σάνσα.

Οι περιπέτειες δεν τελειώνουν εδώ καθώς σκότωσε τον Στάννις, παίρνοντας εκδίκηση για τον Ρένλυ και αντιπροσώπευσε την Σάνσα στο Ντράγκονπιτ, όπου ταρακούνησε το μυαλό του Τζέιμη, βοηθώντας να πάρει την απόφαση του.

Η Μπριεν καθότι γυναίκα δεν ήταν ιππότης κι ας μπήκε στην Βασιλική Φρουρά του Ρένλυ. Αυτό όμως άλλαξε εν μέσω κρασιού, σεβασμού, αγάπης και περίεργης παρέας. Μια πολύ ωραία στιγμή για την βουρκωμένη Μπριεν. Η συγκίνηση στο πρόσωπο του Ποντ σε συνδυασμό με την χαρά του Τόρμουντ έφερε και σε μας δάκρυα στα μάτια.

Κανείς δεν αξίζει περισσότερο τον τίτλο από την Μπριεν.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.