Οι νέοι τίτλοι αρχής του Game of Thrones για το πρώτο επεισόδιο 8ης σεζόν

Η εταιρία Elastic πίσω από τους τίτλους εργάζεται σε αυτό εδώ και αρκετές σεζόν.

Στο πέρασμα των σεζόν έχουμε δει πολλές τοποθεσίες να αλλάζουν, ανάλογα με το που μετακινούνταν οι χαρακτήρες. Στην 8η σεζόν όμως μιλάμε για κάτι νέο.

Οι τρεις τοποθεσίες που είδαμε είναι ο Βορράς, το Γουίντερφελ και το Κινγκς Λάντινγκ. Και όχι μόνο τα είδαμε αλλά αυτή τη φορά τα επισκεφτήκαμε. Συν φυσικά η αλλαγή στα «πλακίδια» από το Τείχος και το πέρασμα των Γουόκερς.
Οι δημιουργοί ήθελαν να εξερευνήσουν την ιδέα του να περάσουν κάτω από την επιφάνεια για φέτος και να δώσουν βάθος, δείχνοντας στοιχεία των κάστρων κλπ.Αλλαγή επίσης και στον αστρολάβο με ιστορικά στοιχεία όπως ή Καταστροφή της Βαλύρια στην αρχή και η γέννηση των δράκων με τον κόκκινο μετεωρίτη. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι πως τώρα γράφεται επίσης σημαντική ιστορία στον κόσμο του Game of Thrones.Για να γίνει το μοντέλο τόσο μεγάλο και να χωρά όλες τις νέες προσθήκες η εταιρία έπρεπε να δημιουργήσει μια τεράστια CG κατασκευή. Αν γινόταν σε μακέτα πραγματικών διαστάσεων το Τείχος θα ήταν πάνω από 6 μέτρα. Επίσης χρησιμοποιήθηκε ένας άνθρωπος ως αναφορά για τις λεπτομέρειες του μοντέλου.Διαβάστε τη συνέντευξη των δημιουργών των τίτλων εδώ


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.